Speltips

Speltips Kyrgios - Ito

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-09-30 13:30 Spela här

Speltips Kyrgios - Ito
Land: Malaysia Liga: ATP - Kuala Lampur
Odds: 1,61 Speltips: Kyrgios - 4,5
2015-09-30 13:30 Kyrgios - Ito Kyrgios - 4,5 1,61 Tennistipset

Kyrgios har på senaste tiden förknippats med skandaler & uttalanden som inte hör till tennisvärlden. Trots den senaste månadens turbullens, är det ingen snack om vilken makalös talang australiensaren är. Han har under året både blandat & gett, men bör enligt de rådande förutsättningarna, demolera motståndaren för afton, vid namn, Tatsuma Ito.

Kyrgios har, 19 vinster & 14 förluster under året. Värt att nämna, majoriteten utav matcherna har varit vid Grand-slam sammanhang samt Masters 1000 turneringar, vilket betyder att motståndet varit av hög klass. Kyrgios har spelet för att vara en kommande stjärna inom tennisen, får han bara till psyket, så kommer han vara en av dessa ynglingar som tar över efter att stornamnen lämnat tronen.

Tatsuma Ito står alltså för motståndet. Ito har haft en halvtaskig säsong med 6-8 i matchfacit på ATP-touren samt 18-17 på CH-touren. Senast han spelade var alltså förra veckan, då låg han under med 6-0 2-0 innan han var tvungen att ge upp. Hur allvarlig skadan är, låter jag vara osagt, men uppladdningen inför denna match är inte optimal.

Kyrgios är halv Malaysian & kommer ha ett hemmastöd bakom ryggen. Kyrgios har nämn vid flertalet intervjuer att han känner sig som hemma & att spela framför sin mor kommer garanterat ge en extra kick. Han besegrade Giraldo i första omgången med 6-1 2-1 (innan GIraldo gav upp), men kan tänka mig att det blir en överkörning av Kyrgios.

Synar Kyrgios - 4,5 gem @1,61 på bet365 .

Tennistipset - 29 September, 2015, 23:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!