Speltips

Speltips Borussia M'Gladbach - Manchester City

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-30 20:45 Spela här

Speltips Borussia M'Gladbach - Manchester City
Land: Tyskland Liga: Champions League
Odds: 3.00 Speltips: Gladbach Ö 1.5
2015-09-30 20:45 Borussia M'Gladbach - Manchester City Gladbach Ö 1.5 3.00 master

Ja, ni undrar säkert hur tänker han här?
Jo, jag vet, Gladbach har ingen erfarenhet av CL-spel, men Citys CL-spel är inget att hurra över då man har misslyckats gång på gång trots en så pass dyr trupp. När det gäller det planet är det knappt fördel City.

Annars, med förutsättningarna till denna match tror jag att tyskarna kan ställa till det rejält för City.
Varför?

Vi kan börja med skadeläget.
Gladbachs skadelista har ljusnat till ordentligt på sistone och i detta nu kan man ställa upp med starkast möjliga lag. Eventuellt kan Drmic stå över pga sjukdom, återstår att se. Hursomhelst kan Gladbach för en gångs skull ställa upp med ett starkt lag denna säsong. Drmic är inget jätteavbräck, han har bland annat inte varit med i senaste två matcher och då har det verkligen gått vägen för Gladbach som äntligen kommit igång efter en seg start.
4-2 hemma mot Augsburg, 1-3 borta mot Stuttgart. Målen har för en gångs skull börjat trilla in, och det kan bland annat bero på att man har åter både Xhaka och Hermann i startelvan som bland annat missade CL-matchen mot Sevilla där man förlorade med 3-0.

Gladbach är igång som sagt och det är med ett starkt självförtroende man tar emot Manchester City på onsdagen.

Ett City som å andra sidan, efter en fantastisk start, gått ner sig på sistone. 1-2 hemma mot West Ham och 4-1 förlust borta mot Tottenham i ligaspelet talar sitt tydliga språk. Kanske kan det bero på skadorna som börjat uppkomma på senare tid?
Eller vad sägs om,
Nasri, Kompany, Bony, Mangala, Delph och Clichy helt borta från spel. Dessutom har Joe Hart och Toure genomgått sena tester för spel i denna drabbning. Inte helt 100%, mån tro? Hursomhelst är detta väldigt tunga avbräck, både offensivt som defensivt. Pellegrini får möblera om en del, vilket alltid försvårar för ett lag.

Och så det här med CL-spel, det gick som ni säkert vet inget vidare hemma mot Juventus(Etihad där man vanligtvis är starka), där man förlorade med 1-2 - mot ett Juventus som inlett säsongen riktigt uselt. Det säger mycket, och då hade man ändå bättre lag med sig än vad man har till detta bortamöte.

Och en annan sak som är säker, det är alltid en fördel av att spela på hemmaplan. Speciellt i CL. Gladbach må vara oerhört nervösa, men jag tror att laget även är relativt taggade.

Tyskarna har offensiv kvalite, lite brister i försvaret likt andra tyska lag, vilket City säkerligen kan utnyttja och sätta dit några baljor - det är jag medveten om.
Men att Gladbach ska vara så pass stora underdogs på hemmaplan mot ett skakigt City med flera jobbiga avbräck, det köper jag inte.

Vi får alltså tre gånger degen på att Gladbach sätter dit minst två baljor, vilket är oerhört högt med tanke på förutsättningarna.

Och några kanske vet vad tyskar tidigare har uträttat mot engelsmän. Jag tror inte Gladbachs spelstil är till någon fördel för City....

Ska vi säga 2-2?

Mitt spel: Borussia M'Gladbach Över 1.5 mål @ 3.00 - bet365

Skador & avstängningar:
(Skadekollen):

Gladbach:
Martin Stranzl 1/0
Josip Drmic 5/0 (tveksam)

Man City:
Samir Nasri 6/1
Vincent Kompany 5/2
Wilfried Bony 5/0
Eliaquim Mangala 6/0
Fabian Delph 2/0
Gaël Clichy 0/0
Kelechi Iheanacho 3/1

Källa: skadekollen


Twitter @EdinMadrid

Mvh Master

master - 29 September, 2015, 23:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!