Speltips

Speltips KOMBINATION

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-09-30 19:00 Spela här

Speltips KOMBINATION
Land: Sverige Liga: Hockey (Sverige)
Odds: @20 Speltips: Dagens säkraste nioling!
2015-09-30 19:00 KOMBINATION Dagens säkraste nioling! @20 KABLAM

Planket! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mina senaste rekar. Inte varit så att jag helt ute och cyklat men varit nära, som sagt nära skjuter ingen hare!
(Tar på mig detta..) Det har varit väldigt mycket annat på senaste tiden, detta har resulterat att man inte studerat matcher i minsta detalj som man brukar göra.
Ni på rekat som känner igen mig vet att jag är sån bettare som studerar allt i minsta detalj!

Kommer lägga en Nioling som mitt sista spel på väldigt länge..
Vore underbart om ni ville jobba in den med mig under dagen!


Real madrid (@1.25) Luleå (@1.42) Skellefteå (@1.47) Borlänge HF (@1.40) Västerviks IK(@1.52) Troja-Ljungby (@1.32) Mariestad boIs HC (@1.50) Tranås AIF IF (@1.37) Huddinge (@1.32)
=@20.01!!

Malmö-Real Madrid!
(Som ni alla redan vet i skrivande stund så saknas en hel del pjäser i Real. MEN detta skall inte vara några bekymmer, då det finns gott om andra klasspelare. (Ronaldo&Marcelo = Grymt offensiva, makalöst samarbete på vänsterkanten), Påtal om ingenting (Anton Tinnerholm Gult kort @2.10 givet spel!) De har även Benzema, Modric, Kroos, Isco
Tycker inte jag behöver gå in på mer info.. Infon är väldigt öppen allmänt. Jag spelar rak till @1.25 som bara ska sitta. Gott så!

Luleå-Karlskrona!
(En av förhandsfavoriterna att spela hem hela slutspelet, Luleå (@6.50) Tar emot Karlskrona som tippats som Jumbo (@175 att de tar hem slutspelet) Luleå ligger nästsist MEN deras öppning på serien är väldigt väldigt svårbedömd. På de 4:A öppningsmatcher i SHL så har det stalls emot de värsta tänkbara motståndet. (Färjestad, Skellefteå X2, Frölunda)
Inga lätta matcher direkt.. (Karlskrona har gjort det hyfsat bra, måste se lite perspektiv i detta, har en väldigt tunn trupp i jämfärelse med de andra) I senaste matchen tog dem emot Djurgården hemma, Karlskrona vann den matchen med 4-2. Djurgården hade dubbla skotten lägg där till mer utvisningminuter. Nu tar Karlskrona tur slut! Ett Luleå kryllat med klasspelare kommer ösa på hemma! (-1.5 till @1.85 Givet spel)

Skellefteå-Örebro!
(Skellefteå SVERIGES I SÄRSKLASS BÄSTA LAG (@3.50 att ta hem slutspelet) Öppnat säsongen bra som väntat! Hemma urstarka. Vunnit skottstatistiken med de dubbla i nästan varenda match, möter ett stelt Örebro! (@36 att ta hem slutspelet) (Ett Örebro som tappat Derek Ryan, deras absolut bästa spelare ifjol! Spelet har inte fungerat.. Senaste matchen vann de mot Rögle hemma med 5-2. Sifforna ljuger lite, statsen den matchen sluta på 25-24 i skott! Senaste borta matchen blev de överkörda av HV med 4-1!
Guldodds detta, @1.47 är en stabil spik :)))

Borlänge-Köping!
(Vi tar det kort&gott! Köping är nykomlingar i Hockeyettan västra! Mötte i senaste bortamatchen ett Lindlöven(likbördig med Borlänge "mittenlag") Förlorade den matchen med 3-1 (38-16 skott!!) Borlänge har bra form med 2 raka vinster!
@1.40 på Borlänge hemma är taget alla dar i veckan :)))

Dalen-Västerviks!
(Dalen ett av de absolut sämsta lagen i Hockeyettan Södra! Slutade nästsist ifjol, varken förstärk/försvagat laget sen ifjol. Förr förra matchen tog de en vinst mot ett uselt halmstad med 2-3 efter straffar.. Väldigt orättvisst då skotten sluta 40-25 favör halmstad, lägg där till att halmstad hade dubbla utvisningminutrar än dalen. Skrattretande var förnamnet haha.. I senaste matchen blev de som väntat överkörda av Kristianstads med 5-1! Möter ett bra Västervik som var med och kriga för hockeyallsvenskan ifjol!
Öppnat denna säsong utmärkt med 3 raka segrar. @1.52 är en gåva :))))

Varberg-Troja-Ljungby!
(Varberg ett lag som alltid kommer befinna sig i Hockeyettan, alldelles för dåliga för att gå upp kombinerat med att de är lite bättre än bottenlagen! Senaste hemmamatchen förlorade de mot "mittenlaget" Helsingborg med 1-4 (25-35 skott) Helt rättvist och väntat!
Nu tar de emot ett hett Troja-Ljungby som har full pott på sina inledande matcher. Vann senaste bortamatchen över ett Halmstad som är likbördig med Varberg med 2-7!! (28-48 i skott) Överkörning var bara förnamnet!
Tror detta blir 0-3, @1.32 är väldigt skönt att få, stabilt!! :)))

Surahammars-Mariestads!
(Surahammars.. Jadu, vad ska man säga? Ett mirakel att detta lag år efter år jumboplacerad klarar av att hänga sig kvar i Hockeyettan. Förlorade senast mot Mediokra Arboga med 5-2! (57-20 skott) vi stannar där haha..
Tar emot ett bra Mariestads. Som år efter år ligger precis under kvalsträcket mot hockeyallsvenskan. Klasskillnad på dessa lag! Behöver bara säga på de tre senaste matcher mellan dessa lag är det, 19-3 innbörde i målskillnad mellan lagen.
Ett bjudodds att få @1.50 på Mariestads! Gott så :)))

Tranås-Enköping!
(Ett topplag i detta seriesytem Tranås (slutade två ifjol) Möter ett hysfsat Enköping! Enköping har verkligen inte imponerat i början av säsongen.. (Förlorade senast borta emot "mittenlaget" Borlänge med 6-2! (40-25 skott!!)
Att se att man kan få @1.37 på Tranås borta mot Enköping hade varit bra, MEN HEMMA!? slutskrivet!! Lirat utan tvekan.

Sollentuna-Huddinge!
(Detta är dagens säkraste! Nykomlingen Sollentuna mot fjolårets etta i serien Huddinge. Detta kan sluta 1-7/1-8.. Behöver inte skriva mer. Om vi åker på denna betalar jag tillbaka samtliga insatser!
@1.32 Morgondagens spik gott så!!!!!

Detta är min nioling! Studerad, analyserad och klar! Kan bli mitt sista lir på väldigt länge.. Jag kör ALL IN. Lägger 20 lax på denna kombination.
Gott folk! Ha överseende att detta är skrivet genom mobilen, eventuella stavfel mm.. Lycka till vid rygg, JOBBAR VI IN SKITEN IMORGON!!!

KABLAM - 30 September, 2015, 03:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
samppa - 2015-09-30 17:09:23

Tar med mig troja och Mariestad härifrån

Luvan14 - 2015-09-30 10:47:27

Jag skulle inte rygga detta. Håller inte med om analyserna i Borlänge, Västervik, Surahammar och Tranås. Visst dom är stora favoriter och kan vinna allihop, men det finns absolut inget större värde i dom oddsen. Huddinge och Troja tror jag gör mos, och kan acceptera oddsen.

kunaguero - 2015-09-30 07:53:55

Är du seriös eller trollar du bara? 20 lax på 9 matcher.. Där 7 av dem är hockeymatcher? Studerad, analyserad och klar? Hur bra insideinformation har du tex från alla lagen i Divsion 1? Speciellt där "skrällarna" kommer titt som tätt, och man kan hitta bra mycket högre odds än de "statistiskt säkra" matcherna till 1.20-1.40. Önskar dig all lycka, men herrejävlar.

Hallin - 2015-09-30 05:00:42

Ryggar detta!