Halloj,

Juventus var både en och två klasser bättre än Sevilla igår, likt förutspått och Juventus 1:a till 1,8 satt fint.

På lördag är det en fin match i den så fantastiska MLS. Toronto mot Philadelphia Union. Toronto med den alldeles fantastiska Giovinco i laget, som gjort 20 mål och 15 assist på 30 matcher denna säsong. Ett helt galet facit. Toronto, som har gjort flest mål i MLS, tillsammans med LA Galaxy och det är inte så konstigt, när man sitter inne på en offensiv som Osorio, Giovinco, Altidore och Findley, lägg därtill den förra Roma-spelaren Michael Bradley på mitten. Det kommer komma mål från Toronto i denna match.

Philadelphia Union då? Dem ligger nästsist i MLS av båda konferenser, bara Chicago Fire är sämre. Philadelphia har redan missat slutspelsplatsen och har ingenting att spela för, lägg därtill att dem spelade final i US Open Cup (typ Ligacupen) igår (läs:Onsdag natt). Bara två dagars vila, sen en flygfärd mellan Philadelphia och Toronto. Helt sjukt dålig uppladdning inför matchen. Lägg därtill att det blev förlängning + straffar i finalen.

Ett omotiverat Philadelphia, mot ett högst motiverat Toronto med allt att spela för. Ett Toronto med ALLA spelare tillgängliga, för första gången sedan maj.

Så allt talar för att det blir mycket mål och att Toronto, som har mycket att spela för, för att hålla kvar sin slutspelsplats.

Jag lirar Toronto -1,5 till det otroliga oddset 2,4.

Lirar också:
Toronto över 1,5 mål - 1,53
Toronto över 2,5 mål - 2,62
Giovinco att göra mål - 1,90
Över 2,5 mål -1,60
Över 3,5 mål - 2,50

Lycka till vid rygg!

Twitter @bettingribbans

This is the stats tab
This is the post tip