Speltips

Speltips Monaco - Tottenham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-01 19:00 Spela här

Speltips Monaco - Tottenham
Land: Europa League Liga: Europa League
Odds: 1,83 Speltips: BLGM
2015-10-01 19:00 Monaco - Tottenham BLGM 1,83 Ribbans

Väljer att gå in på BLGM i Monaco - Tottenham. Finns mycket offensiv kvalité i båda lagen. Monaco släpper in otroligt mycket mål för tillfället eller vad sägs om deras tre senaste resultat:

Guingamp - Monaco 3-3
Montpellier - Monaco 2-3
Monaco - Lorient 2-3

Tränare Jardim pratar upp matchen som en CL match och om att man måste hitta tillbaka till sitt kompakta försvarsspel men lagkapten Toulalan påpekar att truppen är ung och behöver tid på sig. Kan mycket väl bli målkalas igen när Tottenham kommer på besök med nytt självförtroende efter 4-1 segern mot Man City. Kane fick äntligen göra mål vilket kan betyda mycket för både hans och Tottenhams säsong. Tottenham gjorde en bra andra halvlek mot City och jag tror och hoppas att man med nytt självförtroende kan fortsätta på den vägen.

Tottenham har varit otroligt tråkiga på bortaplan i ligan i år men i första omgången i EL bjöd man upp och tillsammans med Monacos tveksamma försvarsspel men bra anfallsspel tycker jag att detta är ett bra spel. Var lite sugen på överspelet men känner att det finns viss risk för att det blir 1-1.

Heung-Min Son saknas i Tottenham tillsammans med Ryan Mason (knee), Mousa Dembele (foot), Nabil Bentaleb and Alex Pritchard (both ankle). Medan Monaco fått tillbaka Toulalan och även Moutinho är tillgänglig enligt tränare Jardim.

Spelar BLGM till 1,83

Ribbans - 01 Oktober, 2015, 14:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
JojamB - 2015-10-01 15:49:24

2.10 på över 2.5 lockar!