Speltips

Speltips Lille - Montpellier

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-02 20:30 Spela här

Speltips Lille - Montpellier
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 3.10 Speltips: Över 2.5 & ja
2015-10-02 20:30 Lille - Montpellier Över 2.5 & ja 3.10 master

Spelvärde-deluxe i Ligue 1 ikväll. Lille tar emot Montpellier, där vi får galet höga odds på överspel. BLGM finns till 2.20, över 2.5 till 2.60 och över 2.5+BLGM till 3.10(!). Det är ytterst sällan vi får liknande odds, men bolagen verkar ha smörat in sig i Lilles senaste matcher där det inte har blivit fler än ett mål på ett tag - men nu har det nog blivit dags för en hel del mål, och när vi får sådana odds är det bara att trycka till.

Så här är det, Lille har spelat väldigt målsnåla matcher, det är tack vare en fantastisk defensiv, och en offensiv som ännu inte kommit igång. Viktiga målvakten Enyeama har saknats i senaste två matcher och det har lett till två insläppta mål mot svagt motstånd, Reims borta och Nantes hemma. Backen Soumauro har också saknats och saknas även ikväll - likt Enyeama. Defensive mittfältaren Balmonj är ännu inte spelklar. Ordinarie backen Beria har saknats hela säsongn.
Inte nog med det. Den viktigaste(?) mittbacken Basa har gått sönder och missar matchen. Mega-avbräck, utöver dessa som redan saknas. Framåt är det inga bekymmer, förutom att målen måste börja trilla in.

Montpellier har varit ruskigt dåliga hittills, men kommit igång på sistone. Knapp 2-3 förlust mot Monaco(tappade 2-0), och 2-1 seger senast hemma mot Lorient. Har inga större avbräck, bortsett från förstemålvakten som saknats på sistone, och ja, han har saknats ganska mycket!

Montpelliers senaste fyra matcher:
1-2 St. Etienne (H)
2-1 Caen (B)
2-3 Monaco (H)
2-1 Lorient (H)

Det är ingen lögn att säga att det är i defensiven man finner svagheten. Och saknaden av Jourdren är för stor just nu, samtidigt som backlinjen inte direkt är en av bästa i ligan...

Lille har underpresterat rejält, 7 poäng hittills med en målskillnad 2-4 på 8 matcher, det är inget än skrämmande dåligt.
Montpellier ligger inte bättre till med 4 poäng, målskillnad 6-12. Segern kom senast. Har gjort minst ett mål i senaste fyra matcher, offensiven har kommit igång medan defensiven läcker rejält.

Sett till statistiken är det nästan inget som talar för målrikt, förutom kanske att spelet har suttit i Montpelliers senaste fyra matcher. Lilles målskillnad hittills säger nog allt.

Men - så som förutsättningarna lyder till kvällens match tycker jag ändå att det finns spelvärde på överspel i matchen. Avbräcken i båda lagen. Båda lagen saknar sin ordinarie målvakt, samtidgt som det bättre laget saknar 2-3 spelare i backlinjen som hade startat om man varit skadefria.

Sedan tror jag inte att något av lagen är nöjda med en poäng, speciellt inte Lille som säkerligen är fullständigt missnöjda med inledningen av säsongen, och sin egna målskörd. Senast hade man över 20 skott mot mål, men en storspelade Nantes målvakt och brist på bra avslut blev det inga mål, men det såg trots allt bättre ut om man jämför med tidigare matcher. Hursomhelst så måste det bli tre poäng, och då kommer man nog behöva göra minst två mål då målglada Montpellier är i bra form offensivt sett och kan sätta dit en balja på just kvällens Lille.

Ska vi säga 2-1?

Twitter @ EdinMadrid

Mvh Master

master - 02 Oktober, 2015, 12:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Cash-Is-King - 2015-10-02 12:27:43

Rygg mannen du har fått mig o spela på franska sömnpiller ligan dessa dagar 🇫🇷