Speltips

Speltips Kalmar AIK–Älmeboda/Linneryd

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-04 14:00 Spela här

Speltips Kalmar AIK–Älmeboda/Linneryd
Land: Sverige Liga: Div 3 sö götaland
Odds: 1.83 Speltips: 2
2015-10-04 14:00 Kalmar AIK–Älmeboda/Linneryd 2 1.83 RalleArvid

Kalmar AIK har varit en sjunkande sten sedan uppehållet, det har inte funnits någonting att hänga upp något hopp på kring laget utan sakta har man bara tvingats följa en mindre och mindre trupp på träningarna och lag efter lag i tabellen som ätit upp försprånget. Nu, lagom till sista omgången är klubben förpassad ner till det absoluta träsket där de måste åstadkomma en bragd för att inte åka ur direkt.

Karlshamn möter nämligen redan nedflyttningsklara Osby på hemmaplan och allt annat än en trea där vore märkligt. Då behöver alltså KAIK ta tre poäng mot Älmeboda som i sin tur måste vinna för att behålla sin andraplats som innebär kval uppåt. Jag kan inte se någonting annat än att tvåan blir verklighet här. Älmeboda är ett habilt lag som visat under säsongen att man har snarlika kvalitéer som Nybro och att man kan hålla för spel i division 2.

Det är inte bara det faktum att Peter Makins lag förlorat i princip samtliga sina matcher på sistone utan det är på sättet Kalmar AIK har rasat. Det har varit lite folk på träningarna, ibland har Makin haft svårt att få ihop ett lag och framförallt har han inte kunnat mönstra samma elva en enda gång under hela säsongen. Jag pratade med lagkaptenen efter derbyförlusten senast (4–1 mot Glömminge där man återigen föll som ett korthus) och han menade på att det var mot Räppe man la chanserna till att klara sig kvar. Och jag måste nog hålla med. Om Kalmar AIK skulle klarat sig kvar skulle man ha sett till att greja en eller två poäng tidigare under säsongen. Det ser onekligen kolsvart ut nu och att kunna stoppa en så här pass monumental blödning i en sista match mot ett toppmotstånd som har allt att spela för och dessutom med god vind i seglen ser jag som otänkbart.

Spelbolagen och oddsättaren kan definitivt inte ha lika god koll på läget i lagen i division 3 som vi har. Det ska vi se till att ta vara på, hörni. Låt oss hoppas att jag återigen sätter ett spel i den regionala fotbollen, mig veterligen har jag fortfarande inte skrivit under en felaktig rek från de lägre divisionerna den här säsongen. Alltid trevliga odds, så även denna gång.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 02 Oktober, 2015, 23:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Tias - 2015-10-03 10:08:39

Målvakten avstängd i Kalmar AIK också