Speltips: Sunderland-West Ham

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-10-03 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.81
Tips: Ö 10.5 hörnor
Vad säger ni om lite gammal hederlig och klassisk jävla brittisk fotboll så här mitt bland alla miljarders miljarder, dålig stämning på läktarna, turister i megastoresen och tv-avtal som skickas ut över hela världen? Mitt i samma andetag som när Coca Cola beodrar Sepp Blatter att kliva ner från sitt presidentskap. Jag säger bring it on och förbereder mig på raka linjer och en hel del tuffa närkamper. Vidare, och det är det här jag tror vi ska kunna tjäna lite pengar på, tror jag att det i sann 70/80-talsanda blir en hel del löpande på kanterna och en hel jävla del inläggsspel då man söker komma till giftiga anfallsspel för anfallarna i respektive lag.

Visst, West Ham har en hel del trevliga sydeuropeiska och sydamerikanska influenser i laget men när man åker upp till Stadium of Light så gör man det med vetskapen om att det är hårt jobb från Mark Noble och stabila grunder i defensiven som kan bringa tre nya bortapoäng till Slaven Bilics imponerande poängsamlande borta från östra London. Jag är inte helt främmande för att AC slängs upp centralt på topp och då vet vi vilket spel West Ham kommer försöka sig på - ett spel där inlägg kommer täckas ut över kortlinjen och där mittbackar kommer nicka undan bollen framför egen målvakt.

Vidare har gästerna varit riktigt fina och balanserade och städat undan mycket av farligt posessionspel centralt under upptakten av säsongen och Sunderland kommer inte ha speciellt mycket för att försöka spela sig igenom West Ham centralt utan kommer enbart tillåtas anfalla i korridorerna genom sina yttrar = även här kommer många situationer uppstå där det luktar hörnor.

West Ham har så här långt under säsongen varit ett fint kort vad gäller överspelet på hörnor och ärligt talat tycker jag inte att någon matchbild på förhand har sett mer hörninsamlande ut än vad just denna bortamatch mot Sunderland gör. 8-6 mot Spurs senast mot ett motstånd som påminner om West Ham. 6-6 mot Norwich i en annan match mot ett motstånd som är snarlikt och något liknande här är att vänta när West Ham kommer på besök. 8-6 var dessutom även statistiken senast West Ham var på besök där uppe i norr.

Över 10.5 hörmor spelas till 1.81 hos Unibet.com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
  Sunderland-West Ham
Spela på Speltips Sunderland-West Ham
RalleArvid - 2 Oktober 2015 - 23:29
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Everton - Lyon
Fotboll - Europa League - 2 asian hcp 0
1.88
21:05  Villarreal - Slavia Prag
Fotboll - Europa League - 2 över 3,5 hörnor
2.10
21:05  Milan – AEK Aten
Fotboll - Europa League - 1 asian hörnor -2,5
1.80
01:00  Columbus - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2 money line
2.20
02:30  Raiders - Chiefs
Amfotboll - NFL - 2 hcp -2,5
1.78
04:30  Lakers - Clippers
Basket - NBA - 2 hcp -5.0
1.90
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming