Speltips: THW Kiel - Flensburg

Sport: Handboll
Spelstopp: 2015-10-03 17:30
Land: Internationell
Liga: Champions League
Odds: 3,40
Tips: Flensburg
Min senaste rek blev en sur förlust då Skövdes damer gjorde exakt 24 mål och tipset var Skövde ö 24,5… De hade väldigt svårt att göra mål i slutet av matchen och ibland är det så med betting, att det blir stolpe ut alltså! Vi tar nya tag idag och återigen är det handboll på schemat. Den här gången är det en riktigt fin match som står framför oss handbollsfantaster, nämligen THW Kiel mot Flensburg i Champions League.OBS Spelstopp 17:30. Matchen går att se på ehftv.com


Det här är alltså ett klassiskt möte mellan två storlag från den tyska bundesligahandbollen. De har mött varandra flera gånger och det brukar allt som oftast bli riktigt bra och sevärda matcher.

Just till den här säsongen anser jag att Kiel har gått ner sig något och de har inte heller fått någon jättebra start på säsongen, framför allt i den tyska ligan. Hemmaplan brukar spela stor roll och gör kanske även så idag men jag tror ändå att Flensburg verkligen ska kunna ställa upp till kamp om de två viktiga poängen som står på spel. Jag blev faktiskt riktigt förvånad då jag såg oddset på Flensburg i den här matchen då jag inte tycker att det skiljer SÅ pass mycket mellan de här två lagen.

Kiel har fortfarande en del bra spelare i form av bland annat: Duvnjak, Dahmke, Ekberg, Sprenger, Weinhold, Canellas och Vujin.

Flensburg har också många bra spelare i sitt lag, några av de är: Försvarsjätten Tobias Karlsson, Johan Jakobsson, Mahe, Svan, Gottfridsson, Glandorf (!), Eggert, Djordjic och Mogensen. Flensburg har i mina ögon ett väldigt brett och fysiskt starkt lag som inte har några problem med att byta ut någon ur startsexan under matchens gång.

Jag har sett delar av matchen som Flensburg gjorde hemma mot PSG i Champions League och där imponerade de enormt då de vann med 39-32. De har väldigt bra försvarsspel och snabba kontringar samt omställningar som jag tror de kan använda mot Kiel idag.

Vi erbjuds alltså ett odds på 3,40 på William Hill på att Flensburg ska vinna den här matchen och det tycker jag absolut är spelvärt. Detta eftersom Flensburg är ett så pass rutinerat och bra lag (vilket självklart även Kiel är dock) att dessa tuffa matcher ofta avgörs på vilket lag som har “dagen”.

Kiel är ju favoriter främst i form av hemmaplan och det kan bli en lite för tuff uppgift för Flensburg men jag tror absolut inte att Kiel bara går ut och vinner matchen. Så för den lite “fegare” finns även Flensburg +3,5 till 1,46 i odds vilket kan vara helt okej att använda som dubbelvirke.Jag slänger i alla fall in 3 / 5 units på Flensburg att vinna idag till mycket fina 3,40 alltså!


Rygga på egen risk och lycka till med era spel idag och i helgen!För mer speltips och allmänt gött tjabb så får ni gärna följa mig på twitter @WestherAnton

Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/westahbalonmano
  THW Kiel - Flensburg
Spela på Speltips THW Kiel - Flensburg
Westah - 3 Oktober 2015 - 13:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
00:00  Långtidsspel: MVP grundserien
Basket - NBA - James
5.50
00:00  Långtidsspel: Missar slutspel
Basket - NBA - 76ers
2.50
01:30  Detroit - Tampa Bay
Ishockey - NHL - D. Larkin göra poäng
1.85
01:30  Detroit - Tampa Bay
Ishockey - NHL - Under 6,0 mål
1.72
02:30  Titans - Colts
Amfotboll - NFL - Under 48 poäng
1.70
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
19:00  Jönköping - Växjö
Innebandy - SSL - 2 hcp -2,5
1.84
20:45  Manchester City - Napoli
Fotboll - Champions League - 1
1.60
20:45  Man City - Napoli
Fotboll - CL - 1 asian hcp -1,5
2.48
02:00  Cavaliers - Celtics
Basket - NBA - 2 hcp +3,5
1.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming