Inte ofta jag skriver en rek nu för tiden men när man hittar ett generöst odds så måste man dela med sig.
När manser att Barcelona står runt 1,90 brukar det ofta vara svåra matcher i Champions League, nu gäller det en borta match i ligan mot Sevilla. Dock utan som troligtvis många vet Messi som skadat sig (ligamentskada i knä).

Sevilla är inte ett dåligt lag, men denna säsong ligger dom endast på 5 poäng efter 6 spelade matcher (1-2-4). Hemma har man tagit emot Atletico Madrid och förlorade med 0-3. även Celta Vigo med förlust 1-2. Men besegrade Vallecano(1 rött) med 3-2.

Barcelona ligger inte på deras bästa facit, en stor skräll var när dom Mötte Guidetti o co på borta plan och åkte hem med en 4-1 förlust. Innan de en seger hemma mot levante 4-1. och dom två senaste hemma matcherna vinst med 2-1 mot Las Palmas och Bayern Leverkusen (Champions League). Låg länge under men vände matchen på 2 minuter.
Barcelona ställde då upp med: (Mot Leverkusen)
Ter Stegen
Alves, Pique, Mascherano, Mathieu.
Rakitic (Roberto), Busquets, Iniesta (Alba).
Ramirez (El Haddadi), Suarez, Neymar.

För att förtydla är det inom parantes inbytta spelare.

Troligtvis kommer inte Iniesta starta heller, så chansen finns att Mascherano går upp på mittfältet och in som mittback kommer Bartra.
För att kolla alla skador för båda lagen finns (http://www.skadekollen.com/fotboll/primera-division/)

Men jag ser Barcelona som segrare ur denna match som dom flesta i ligan. 1,90 tackar jag verkligen inte nej till trotts spel utan stjärna, men Spelare som Neymar(!!) och Suarez frammåt tillsammans med unge Sandro Ramirez som har varit duktig i Barcelonas B lag. Tillhört Spaniens landlags från U16 till U21 (sammanlagt 17mål) och det säger väl en del om spelaren redan.

Ber om ursäkt för vissa fel stavnngar osv. men var en ganska snabb skriven rek.

3/4 insats
1,90 odds.
Matchstart 16,00.
Livestreams på bet365 , WilliamHill, Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip