Speltips

Speltips Jets vs Dolphins

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-10-04 15:30 Spela här

Speltips Jets vs Dolphins
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,80 Speltips: Chris Ivory TD
2015-10-04 15:30 Jets vs Dolphins Chris Ivory TD 1,80 HQS1mme

NFL UK

Det är dags för den första matchen i London för året. Om ni inte visste om detta så spelas det några matcher i London under NFL säsongen och denna säsong kommer vi få se 3 matcher på Wembley stadium. Intresset för NFL i Europa är ganska stort ändå och man har planer på att kanske flytta ett lag till London, jag undrar lite grann om det skulle funka i praktiken men visst vi säger så just nu.

Jets vs Dolphins
Två lag som jag tvekar en hel del till att de kommer ta sig till playoffs i år. Men det finns talang bland spelare i denna match och där kommer mina spel in.

Jets
Efter att Rex Ryan fick sparken i offseason så har Jets försökt att gå in på en liten nystart. Efter 3 veckor spelade så har Jets 2-1 som start med deras första förlust förra veckan mot Eagles.

Offensivt har Jets många altenativ med runningback som exempelvis Chris Ivory och Bilal Powell. På WR sidan har man Brandon Marshall och Eric Decker (som möjligtvis spelar dennna vecka).Så talangen finns absolut där. Men på QB sidan vet jag tyvärr inte om det ser lika bra ut. Geno Smith är tillbaka efter en skada men Jets tycker Ryan Fitzpatrick ska spela istället.

Jag tycker Ryan är en bra QB men inte en riktigt bra QB för att vinna några superbowls. Det är lite vecka till vecka hur bra han kommer spela känns det som, men erfarenheten är fortfarande där dock. Man kan notera att han har kastat för två TDs de tre första matcherna, men också kastat 5 interceptions. 6TDs/5INTs.

Defensivt så har Jets de senaste åren haft en ganska bra defense faktiskt. Boxen och run defense är oftast väldigt bra, jag undrar hur de kommer hantera pass defense dock.

Dolphins
Miami Dolphins har börjat sin säsong lite grann som jag trodde de skulle göra. 1-2. Bara 1 vinst än så länge, och det var mot Redskins i vecka 1. Man förlorade förra veckan mot Bills med 41-14 och det säger ganska mycket om hur Dolphins inte är några top contenders för detta året.

Offensivt
Tannehill är inte en dålig QB. Men offensivt så är inte Dolphins så kompletta, jag tycker att jag ser ganska mycket luckor i offensiva linjen och pressen på QBen blir oftast ganska mycket turnovers och det skadar ett lag allt för mycket.

Jarvis Landry är namnet som jag tycker sticker ut i Dolphins offense. Mycket energi och kan få små yards att bli stora yards med sina moves. Dock stjärnan är Rishard Matthews i de första 3 veckorna med 3 TDs och 262 yards mottagna. Fortfarande inte såld på Matthews dock.

Defensivt
Jag var verkligen taggad när Suh åkte ner till Miami med ett stort kontrakt och många Dolphins fans var nog lika taggade som mig själv. Tyvärr har vi inte sett mycket utav Dolphins run defense som släppte igenom förra veckan 151 yards på marken. Pass defense såg inte bättre ut det och där släppte man in 277 yards genom luften.

Det verkar vara ganska många luckor öppna och det skadar verkligen ett lag som inte får sitt offense att rulla som det ska.

Slutanalys och spel

Jag tror på en Jets vinst här faktiskt. De känns lite mer organiserade och bör ta denna matchen. Men mina spel kommer inte vara på något matchspel alls faktiskt i denna match.

Jag kommer spela Chris Ivory TD @1,80 som mitt huvudspel med 3/5 units.

Två andra spel som jag kommer lägga i denna match.
Brandon Marshall TD 2/5 units @2,05
Jarvis Landry TD 2/5 units@2,50
Lamar Miller under 50,5Rushing yards @1,83 2/5 units.

Lycka till vid spel!

Twitter: @HQS1mme

HQS1mme - 04 Oktober, 2015, 02:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
HQS1mme - 2015-10-04 13:19:13

@FlaxMartin Efter att Jets har missat playoffs fyra år i rad i 2011, 2012, 2013 och 2014 säsongen så tyckte Jets det var dags att gå vidare. Har all respekt i världen för Rex men det fanns tyvärr inte så mycket att jobba med i NY längre. Kolla in denna artikel om du vill läsa mer http://www.sbnation.com/nfl/2014/12/29/5172288/rex-ryan-fired-new-york-jets-head-coach

Istället kommer Todd Bowles in ifrån Arizona senast som var defensive coordinator där uppe under 2014 säsongen. Mycket komponent Head Coach som Jets skrev på ett 4 års kontrakt med. Förra säsongen var Jets 4-12 för året och i år har de börjat 2-1. Kan de fortsätta vinna är frågan.

FlaxMartin - 2015-10-04 03:47:39

Jets
Efter att Rex Ryan fick sparken i offseason så har Jets försökt att gå in på en liten nystart

Vad har jag missat?