Speltips

Speltips Everton - Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-04 14:30 Spela här

Speltips Everton - Liverpool
Land: England Liga: Premier League
Odds: 3.40 Speltips: X
2015-10-04 14:30 Everton - Liverpool X 3.40 Akberg

Ett litet speltips i Merseysidederbyt med avspark 14.30. Två lag som är aningen svårberäknade inför detta derby. Båda lagen blandar och ger, de tidigare möten har slutat mycket jämnt och det är det jag går på idag.

Tabell:
7. Everton 7 3 3 1 +4 12p
10. Liverpool 7 3 2 2 -2 11p

Everton är obesegrade i deras sex senaste matcher, i alla tävlingar. I Premier League besegrade laget senast West Bromwich med 2-3 efter att Romelu Lukaku avgjorde i den 83:e minuten. Strax innan hans ledningsmål gjorde belgaren även reduceringen. Everton har de rätta pusselbitarna att bygga ett lagspel på, det gäller bara att få det att fungera fullt ut också. Ett problem som laget, enligt mig, har dragits med allt för länge.

Liverpool har inte riktigt fått poängen med sig, tränaren Brendan Rodgers är under stor press och ryktena om att Jürgen Klopp, den förra Borussia Dortmund-tränaren, ska ta över är i full gång. Poäng i slagen om Merseyside är enormt viktigt för Rodgers roll. Liverpool är obesegrade i deras sex senaste möten med Everton då laget inte förlorat på Goodison Park sen 2010. Som vi brukar säga dock, ett derby är alltid ett derby och jag tror det blir tuffare för Liverpool idag. Känner att det väger mest åt Roberto Martínez sida.

Läget i lagen:
Everton:
Stones och Coleman ska vara tillbaka från deras skador, oklart dock om de är matchtränade. Annars saknas Besic, Cleverley, Baines, Hibbert, Pienaar.
Liverpool:
Benteke ryktas vara fit efter ljumskeskada. Annars saknas Lovren, Firmino, Henderson och Flanagan fortfarande.

Kommentar:
5/6 senaste möten mellan lagen har slutat oavgjort, när vi får 3.40 på ett oavgjort resultat spelar jag en liten insats på det. Beroende på hur matchbilden ser ut i slutändan så är troligvis ingen av lagen nöjda med en poäng, men jag tror vi får en jämn kamp mellan lagen då jag anser att inget av lagen sticker ut med sin lagform.

Jag spelar 0.5 units på ett oavgjort resultat till 3.40 hos bet365 .

Twitter@HolmbergAke

Akberg - 04 Oktober, 2015, 11:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!