Speltips Hockeydubbel

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-10-04 16:00
Land: Sverige
Liga: Hockeyettan
Odds: 1.69
Tips: dubbel
Hittat bra virke i hockeyettan idag på SvS.

Huddinge-Väsby 1.35-5.20

Hade detta varit omgång 1, skulle jag maxat på 2an utan tvekan. Huddinge har på pappret ett klart sämre lag än det som ifjol slogs ut av Tingsryd i PO3. Men detta nya unga lag har farit fram som en ångvält hittills, och alla skeptiker måste snart börja tänka om ifall framgångarna fortsätter. Vi bortser från första torsken mot Tälje, ett lag som inte har i ettan att göra, nog om det. Man körde över Hudik borta både spel- och målmässigt med 5-1. Därefter Gjorde man jobbet mot förmodade bottenlaget Wings med 7-1. Senast bombade man på hela 62 skott mot Sollentunas 22 och vann matchen med 8-2. Värt att nämna är att Sollentuna gjorde en bra match, både enligt rapporter och dom själva samtidigt som Huddinges tränare inte var helt nöjd med sitt egna lag heller.

Väsby tippades högt, runt 5-6e plats inför serien. Hittills har man dock inte imponerat, varken resultat- eller spelmässigt. De två segrarna går inte att skryta med. 2-1 mot Wings får anses som en dag på jobbet och 4-2 mot Tierp får inte ens godkänt, då Tierp inte alls håller division 1-klass.

Summa, håller Huddinge fokus blir detta en klar seger. 1.35 är inte högt och farligt inne i serielunken men jag tror verkligen dom kör på i sitt höga energiska tempo och inte ger Väsby en chans idag.


Vännäs-Brunflo 1.25-6.20

Vännäs tar idag emot min gamla "brottsplats" Brunflo. Bara konstatera att Brunflo inte har det som krävs på planen för att spela i division 1. Ekonomin är visserligen ok, så kanske man kan förbättra truppen längre fram. 4-28 på de inledande 4 matcherna. 3.5 hemmamatcher då rivalen ÖIK ligger nästgårds. Nu ska man ut på första resan mot ett på pappret enklare motstånd. Men ser inget som tyder på att det blir poäng ändå. Det finns ett vapen i målvakten Johan Lantz, som hållit siffrorna nere delvis, men i övrigt ett klart sämre än lag än tidigare sejourer i ettan.

Vännäs har inlett hyggligt, med förväntade vinster och förluster, det som sticker ut är vinsten borta mot Kovland med klara 5-2. Har revansch att utkräva efter gårdagens torsk mot seriefavoriten ÖIK med 1-7. Har svårt att tro att Vännäs gick för fullt när ÖIK ganska tidigt avgjorde matchen, men det är bara en ren spekulation ur sunda förnuftet.

Denna dubbel till 1.69 spelas med medelinsats.


Vill även nämna Troja till ca 1.50 mot Nybro. Såg deras match mot Varberg senast. Jämnt enligt många, fördel Varberg enligt Trojas tränare. Håller inte riktigt med. Troja gjorde ingen bra match och kom inte alls upp i standard, men tyckte ändå dom hade hyfsad kontroll på matchen, och det syns vilken potential det finns i detta lag. Bestämmer själva om dom vill vinna idag, men jag har lite svårt för lägre odds i serielunken, Troja lär knappast känna nån press att nå top4 och allettan, och kommer säkert gå på några minor längs vägen.

Tycker även Haninge ska ha bra chans mot Wings idag, det ska skilja en klass och 1.57 är okey, men står över rek då jag inte känner mig helt confident med lagens nivåer än.

Visby har ettans hårdaste tränare!! Han kräver vinst även idag, men tycker 1.40 borta mot Vallentuna ligger korrekt, inget större värde alltså.
Spela på Hockeydubbel hos Svenska Spel
Spela nu
Luvan14 - 4 Oktober 2015 - 13:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: