Speltips

Speltips Mannarino - Yen-Hsun Lu

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-06 05:00 Spela här

Speltips Mannarino - Yen-Hsun Lu
Land: Japan Liga: ATP-Tokyo
Odds: 1,72 Speltips: Mannarino
2015-10-06 05:00 Mannarino - Yen-Hsun Lu Mannarino 1,72 Tennistipset

Asien-swingen fortsätter & nästa stoppet är Tokyo. Adrian Mannarino ställs emot Yen-Hsun Lu & jag finner ett spelvärde på Mannarino.

Underlaget i Tokyo är relativt snabbt vilket gynnar Mannarino. Han har 19 vinster & 11 förluster på detta underlaget på ATP-touren & 5-1 på CH-touren. Förra året var Mannarino en etablerad CH-spelare, men i år har han tagit det stora klivet på ATP-touren och är innanför topp 40. Bara i år, har han slagit spelare som Karlovic, Bautista-Agut, Fognini & Wawrinka. Mannarino är en mästare på att hitta vinklar med både forehand samt backhand sidan. Lu kommer garanterat få bekänna färg & springa en hel del.

Yen-Hsun Lu har 10 vinster samt 12 förluster på ATP-touren. I sina bästa daga spelar Lu en fantastisk tennis, problemet detta år har varit hans jämnhet. Han har inte haft någon kontinuitet i sitt arbete & förlorat mot spelare som är väldigt lågt rankade. Han spelade sin senaste match i US-Open, där han blev tvungen att ge upp. Lu är nog en gnutta ringrostig & det kan infinna sig en match ovana i hans kropp.

Tycker att Mannarino är för liten favorit, framförallt när matchen spelas på hardcourt, där han varit säkerheten själv. Spelar Mannarino som matchvinnare @1,72 på bet365 .

Tennistipset - 04 Oktober, 2015, 16:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!