Speltips

Speltips Robredo - Millman

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-06 06:30 Spela här

Speltips Robredo - Millman
Land: Kina Liga: ATP Beijing
Odds: 1,53 Speltips: Robredo
2015-10-06 06:30 Robredo - Millman Robredo 1,53 Tennistipset

Det råder inga som helst tvivel, det skall vara klasskillnad spelarna emellan. Robredo möter alltså Millman i den första omgången av ATP-turneringen i Beijing.

Att Millman har skött sig bra under året är det ingen snack om. Han har 26 vinster samt 13 förluster på Challenger-touren. Nu spelas dock matchen i ett helt annat forum där nivån på motståndarna trappas upp. Det syns på resultaten att Millman har problem på ATP-nivå. 3 vinster samt 7 förluster på ATP-touren säger det mesta.

Robredo har gjort det fantastiskt bra sedan han kom tillbaka från skadan. 23 vinster & 18 förluster visar prov på hans jämnhet under året. Senast han förlorade en första omgång var i mars månad, då stod Dolgopolov i vägen. Robredo brukar alltid höja sitt spel på slutet av säsongen, det såg vi inte minst förra året, där han nådde upprepade finaler i både Valencia samt Schenzen. Trots att underlaget är hardcourt, så missgynnar inte Robredo av det, så han på senaste år presterat riktigt bra på detta underlag.

Det skall vara klasskillnad spelarna emellan & kommer Robredo upp i "normalnivå" så avvärjer han Millman relativt komfortabelt. Spelar Robredo som matchvinnare @1,53 på Be365.

Tennistipset - 04 Oktober, 2015, 17:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!