Speltips

Speltips Granollers - Struff

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-06 14:00 Spela här

Speltips Granollers - Struff
Land: Belgien Liga: Challenger Mons
Odds: 2 Speltips: Granollers
2015-10-06 14:00 Granollers - Struff Granollers 2 Tennistipset

Kan vara ett utav de tuffaste startfälten vi skådat på Challenger-nivå under året. Massvis med topp 100 spelare har tagit sitt pick & pack till Belgien för att visa vart skåpet skall stå. Första omgången bjuder på en rysar-match direkt, där Marcel Granollers ställs emot Jan-Lennars Struff.

Struff är inne i en kalasform. Han kommer in med ett minst sagt gott självförtroende, där han har vunnit de två senaste turneringarna & har 10-0 i matcher bakom ryggen. Trots det gotta självförtroendet & den enastående formen, så tror jag att detta snarare kommer hämma tysken. Han har spelat massvis med matcher & det tär givetvis på krafterna.

Granollers har mer att bevisa, trots att han är 50 platser högre rankad än sin motståndare. Han har 14 vinster samt 19 förluster på ATP-touren, och med tanke på att matchen spelas på CH-nivå, så bör prestera i dessa turneringar. Granollers gör sällan enkla misstag, vilket betyder att Struff kommer behöva bygga upp poängen på ett helt annat sätt & slå hål på Granollers försvar. Det är lättare sagt än gjort, då Struff kommer känna av de 10 matcherna, rent fysiskt.

Anledningen till det upptryckta oddset på spanjoren har att göra med Struffs form. Tycker Granollers har goda chanser att trycka dit Struff. Synar han som matchvinnare @2 på bet365 .

Tennistipset - 05 Oktober, 2015, 01:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!