Speltips

Speltips Chalons-Reims - Strasbourg

Sport: Basket Spelstopp: 2015-10-06 20:00 Spela här

Speltips Chalons-Reims - Strasbourg
Land: Frankrike Liga: LNB
Odds: 1.90 Speltips: Över 151.5
2015-10-06 20:00 Chalons-Reims - Strasbourg Över 151.5 1.90 AddePadde

Gårdagens spel på Igokea satt fint då man vann med 72-63 till fina oddset 1,80. Basketsäsongen går vidare och idag har jag fastnat för ett spel från den franska ligan och matchen mellan Chalons-Reims – Strasbourg.

Båda lagen kommer från förluster i sina premiärmatcher, där det troligtvis sved allra mest för Strasbourg som torskade på hemmaplan mot en av sina tippade huvudkonkurrenter till ligatiteln. Efter matchen uttalade man sig i Strasbourglägret att man inte alls var nöjda med matchen och att man inte befinner sig i den fas man vill tack vare att man möblerat om en hel del i laget inför denna säsongen när man ska ut i Euroleague och fightas med de största klubbarna i Europa igen.

Även hemmalaget är i en ombyggnadsfas med en hel del nya namn i laget, men till skillnad från bortalaget så kan man spela lite mer avslappnat eftersom ingen egentligen förväntar sig något särskilt från laget. På hemmaplan bjuder Chalons-Reims alltid upp till dans oavsett vilka man möter. Det är väldigt ofta man är involverade i poängrika matcher då det kryllar av duktiga trepoängsskyttar i laget, samtidigt som defensiven ofta lämnar en del i övrigt att önska. Strasbourg har även dom en hel del offensiv kraft som blivit ännu starkare nu när man plockat in rutinerade Kyle Weems i laget.

Lagen möttes för bara någon vecka sedan i en träningsmatch där Chalons-Reims vann med 92-85. Även om man inte ska dra för stora växlar av en träningsmatch så tycker jag det finns goda möjligheter till ännu en poängrik match här mellan dessa lagen. Ett revanschsuget Strasbourg som vill visa att man är mycket bättre än premiären mot en heltaggad underdog i sin hemmapremiär, samtidigt som båda lagen har lite problem med helheten. Låt poängen regna!

AddePadde - 06 Oktober, 2015, 12:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
malisa - 2015-10-06 15:37:59

Grattis till gårdagens vinst !

Såg jäkligt mörkt efter 2 & 3 , men dom lyckades med de mesta i sista ,SKÖNT !!

Lycka till med liret ikväll .

Ps 1.60 på Partizan hemma mot Skoplje är nog ganska ok tror jag. 2.10 på H/F testas också .