Nej, J-Södra höll inte för trycket i går. Målvaktstavla gav Syrianska ledningen och första halvleken var serieledaren rätt så vilsna. Kvittering och en man mer efter ett tag i andra halvlek. Med bättre skärpa borde laget nog ha vunnit detta. Avgörs väl hemma mot Östersund i stället där jag inte tror Södra förlorar. Spelutbudet i dag är bland det minst spännande 2015. Men, jag har hittat ett intressant spel i engelska National League (tidigare kallad Conference) - alltså serien under League Two.

NATIONAL LEAGUE
3. Tranmere 14 7 5 2 23 12 11 26
7. Wrexham 14 7 2 5 25 18 7 23

Wrexham hemma
7 5 1 1 15 6 +9 16

Formen
F, F, O, V, F

Senaste match
Chester - Wrexham 3-2

Tranmere borta
7 2 4 1 10 7 +3 10

Formen
V, V, V, O, O

Senaste match
Tranmere - Bromley 4-0

Tranmere tar ny sats i National League och går starkt för tillfället. Åtta raka matcher utan förlust och tre raka segrar. 3-1 hemma mot Aldershot, 1-0 borta mot Cheltenham (tvåa i serien) och senast 4-0 hemma mot mittenlaget Bromley. Dessutom får laget tillbaka Steven Jennings och James Norwood från avstängningar och det gör att coach Brabin känner sig väl förberedd för kvällens derby mot Wrexham - det första på tio år.
- Vi har ingen jättebred trupp men vi vill att den ska hålla sig frisk och konkurrenskraftig och det är verkligen fallet (just nu), säger han och fortsätter:
- När man tittar runt på bänken och du ser att vi har spelare som är i form. Vi har extra många tillgängliga, på en fantastiskt insats i lördags (4-0), och det kan bara vara ett stort plus.
Ja, Tranmere har klättrat upp till tredjeplats, har ett fint skadeläge och tre raka segrar i ryggen. Wrexham har tappat efter en vass start. Två raka torsk och bara fyra poäng på fem senaste matcherna. Segern togs 1-0 borta mot svaga Boreham Wood. Torskade rivalmötet mot Chester med 2-3 på bortaplan i lördags och innan dess torsk 2-3 hemma mot Eastleigh i mitten av tabellen. Det är ett derby och knappast en all in-spel, men visst är det svårt att förstå hur Tranmere kan vara så stora underdogs inför den här matchen?

SPELTIPS
Ser definitivt ett spelvärde i X2 på Tranmere. Finns till 1,83 hos Bwin och spelas 3/5 units. Får tillbaka två starka spelare och vann ändå senaste matchen 4-0 utan dom. Har bara släppt in ett mål på tre senaste och slog tvåan Cheltenham på bortaplan med 1-0 nyligen. Känns motiverat att testa en dag av torka på marknaden!

Vad säger ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip