Speltips

Speltips Gottingen - Alba Berlin

Sport: Basket Spelstopp: 2015-10-07 20:00 Spela här

Speltips Gottingen - Alba Berlin
Land: Tyskland Liga: BBL
Odds: 1.90 Speltips: Under 159.5
2015-10-07 20:00 Gottingen - Alba Berlin Under 159.5 1.90 AddePadde

Gårdagens överspel från Frankrike satt med minsta möjliga marginal (66-87) vilket var oerhört skönt! Idag vänder jag blickarna mot den tyska ligan och mötet mellan Gottingen – Alba Berlin.

Hemmalaget Gottingen inledde säsongen på absolut sämsta tänkbara sätt då man bortaföll med hela 56-98 mot Tubingen. Man kommer dock från en lyckad säsong där man missade slutspel med väldigt liten marginal. Succén gick dock inte obemärkt förbi bland andra klubbar som snabbt var där och rensade bland lagets nyckelspelare i form av El-Amin, Ruoff & Morgan. Tre oerhört tunga tapp givetvis! Inför denna säsongen gjorde man dock en intressant värvning i rutinerade playmakern Marque Perry från Olympiakos, men oturligt nog befinner han sig på skadelistan för tillfället, vilket gör att laget spelar utan en utpräglad playmaker. Något som syntes oerhört tydligt i premiären där man hade förtvivlat svårt att producera poäng.

Alba Berlin däremot har fått en drömstart med två säkra hemmasegrar, vilket knappast var särskilt oväntat då man är ett av ligans allra bästa lag. Det kryllar av rutinerade spelare i truppen som man inför denna säsongen även kryddat med att plocka in ett par spännande amerikaner. Man är ett oerhört starkt kollektiv som jobbar hårt över hela banan och gör det oerhört jobbigt för motståndarna att komma in under korgen och göra poäng.

I grunden skiljer det minst en klass mellan dessa lagen och med tanke på vilka problem hemmalaget har som är rejält försvagat och dessutom spelar utan en utpräglad playmaker så tror jag man kommer få oerhört svårt att producera poäng i denna matchen. Vi kan nog vänta oss en klar seger för Alba Berlin där hemmalaget helt enkelt inte kommer kunna hänga med tillräckligt mycket för att gå över linan.

Mot tredje raka!

AddePadde - 07 Oktober, 2015, 11:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
gingapapa - 2015-10-07 19:39:00

Ryggade första men med -3 hcp på igokea, ryggar denna också!

malisa - 2015-10-07 13:26:12

Grattis igen !

Lycka till med liret ikväll , ryggar dig ikväll igen .