Speltips

Speltips Anderlecht U19 - Brann U19

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-07 19:30 Spela här

Speltips Anderlecht U19 - Brann U19
Land: Belgien Liga: Uefa Youth League
Odds: 1,65 Speltips: 1 (-1,5)
2015-10-07 19:30 Anderlecht U19 - Brann U19 1 (-1,5) 1,65 LelleSandahl

Win på X2 mellan Wrexham - Tranmere i går. Spelutbudet är inte direkt mumsigare i dag så jag kommer faktiskt att reka en U19-match.

Uefa Youth League har två vägar till att utse Europas bästa U19-lag.
Champions League-lagens akademier är direktkvalificerade och möts i gruppspel exakt som på herrsidan. 32 lag i åtta grupper där bara gruppsegraren går vidare till slutspel.

Sedan finns det en annan väg. De 32 mästarna i de nationella U19-serierna (Elfsborg för Sverige) möts i två dubbelmöten för att avgöra vilka de andra åtta lagen blir åttondelsfinalerna sedan. Här har vi ett dubbelmöte som har sin returmatch i kväll. Belgiska Anderlecht mot norska Brann. Har kollat igenom höjdpunkterna från den första matchen och tycker det var ganska tydlig klasskillnad spelare för spelare.

Anderlecht hade dock problem att forcera Branns norska försvarsmur. Det gjordes i den 51:a minuten när 17-årige Clement Petit rakade in ett fint förarbete från en ruggigt kvick medspelare. Brann lyckades dock kvittera på en frispark på tilläggstid. Glädje i det norska lägret, medan Anderlecht lär vara grymt sugna på att köra över Brann på hemmaplan i stället. Norskarna är utslagna på bortamål redan när matchen börjar och måste vid något läge släppa på köttmuren. Duktiga spelare i Brann absolut, men tror inte de räcker till här.

Anderlecht har större erfarenhet av dessa matcher och slog under förra säsongen lag som Porto, Barcelona, Galatasaray, Arsenal och Dortmunds U19. 5/6 segrar på hemmaplan. Nu byts ju spelare ut från år till år med tanke på åldersbegränsningarna men här tycker jag ändå det bättre laget ska ha bra chans att segra på sin hemmaplan - speciellt när Brann måste försöka gå framåt i något läge.

SPELTIPS
Ser framför mig stor dominans från Anderlecht som har några fysiska monster och tryggheten att de har hemmaplan och leder på bortamål när matchen startar. Tror de vill sänka Brann rätt snabbt. Gå för ett tidigt ledningsmål och sen straffa norskarna som måste ställa om och spela anfallsspel i underläge. Lirar Anderlecht -1,5 till 1,65 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 07 Oktober, 2015, 13:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!