Mjo, det är ju en hyfsad elva han kommer att ställa på det irländska gräset, Jogi Löw.

Neuer
Can - Boateng - Hummels - Hector
Schweinsteiger - Kroos
Mülller - Gündogan - Özil
Götze.

Samma gubbar som senast fick chansen borta mot ett annat lag från de brittiska öarna, nämligen Skottland.
Hur den matchen slutade?
3-2, med tyska siffran först.
Och det mot ett Skottland som verkligen behövde vinna den matchen.
Vi såg hur det gick då - och vi har ett liknande läge nu ...

... för Irland, de parkerar två poäng bakom Polen, med en klart sämre målskillnad. Och tar Polen fler poäng än vad Irland tar nu, då kan Irland se sig i stjärnorna efter den där direktplatsen.
Det finns alltså inte så mycket att orda om nu för Robbie Keane och hans mannar, om de äntligen på mycket länge ska få spela ett mästerskap i fotboll.
Minst en poäng. Kanske även tre. Då Polen möter Skottland borta, och Irland och Polen möts i Polen i den sista omgången, så kan antingen Irland duka upp det för sig och få en direkt avgörande match där - eller få se en direktplats försvinna i ett rökmoln.
Att kliva in här för att spela 0-0 mot Tyskland och vara studsande nöjda över det - samtidigt som Polen slår Skottland, då är det snabbt slutstudsat.

Tyskland i sin tur är klara. Jo, jag vet att finns en matematisk möjlighet att det går åt helvete. Men då innefattar den att alla resultat går emot i denna omgång samtidigt som det ska bli noll poäng hemma mot Georgien på söndag. Föga troligt. Vilket de själva naturligtvis vet om.

Ett Irland som behöver tre poäng. Ett Tyskland som gjort fler mål borta än hemma i kvalet, och som alltid kan lägga in en extra växel om så behövs.
Vi minns väl alla för två år sedan, då Sverige behövde poängen på Friends, Tyskland gjorde det inte.
Sverige ledde 2-0. Tyskarna ryckte lite på axlarna. Åkte hem med 5-3 i bagaget.
Det är så vi känner dem.
När de vill.

This is the stats tab
This is the post tip