Speltips

Speltips Philadelphia Flyers @ Tampa Bay Lightning

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-10-09 01:30 Spela här

Speltips Philadelphia Flyers @ Tampa Bay Lightning
Land: Nordamerika Liga: NHL
Odds: 1.93 Speltips: Ö 5.5
2015-10-09 01:30 Philadelphia Flyers @ Tampa Bay Lightning Ö 5.5 1.93 nhlpleppan

Igår var känslan helt fel då jag trodde det var Sharks som skulle ge oss underspelet, men statistiken/historiken/Kings räddade. Lyckades även hålla mig vaken till 04.30 för att sen såklart somna i första powerbreaket. Men kanske var tur det efter den skitmatchen från mitt Kings. Hur som, reken satt och kontot har växt sig lite större än igår.

Idag tittar vi på en match i East som har alla förutsättningar att bli väldigt underhållande. Fjolårsfinalisten Tampa Bay tar emot fjolårsfloppen Flyers.

Jag vet ärligt talat inte om man kan kalla det en flopp när Flyers slutar 12a i East med det lag man har. Flyers har inte sett riktigt vassa ut på ett tag och laget känns väldigt obalanserat. Kom igen, ni har Michael Raffl i förstalinan. Vad förväntade ni er? Nej nu är jag hård, han är en okej komplementspelare åt Giroux och Voracek. Jag gillar för övrigt Flyers offensiva stomme. Man har en väldig bredd på Centerpositionen med spännande Scott Laughton som tredjecenter och sparkapital i egentlige centern Schenn som nu huserar på en vinge. Backsidan ser faktiskt helt ärligt talat riktigt dålig ut. Gamla MoDo-backen Robert Hägg har de stora förhoppningar på och han lär få chansen förr eller senare vilket är kul. Men backuppsättningen i detta nu är inte mycket att hänga i julgranen. Steve Mason är en okej förstekeeper, kan vara briljant när han har sina stunder men alldeles för uppochner för att anses som en elitmålvakt.

Bekräftad starter: Steve mason

Tampa Bay snubblade på mållinjen förra säsongen mot ett mer rutinerat Blackhawks. På pappret är det nog många som håller med mig om att Bolts har ligans bästa lag. Man har lyxen att ha "två förstalinor" med supertalangen Jonathan Drouin som kliver in med Stamkos och Callahan, samtidigt som The Triplet Line bestående av Palat - Johnson - Kucherov var förra årets utropstecken i slutspelet. Bolts har verkligen hela paketet, backsidan är extremt välbalanserad med Victor Hedman som är en av favoriterna till Norris Trophy i spetsen. Laget ser i princip ut som förra säsongen och det finns verkligen ingenting negativt med det. Lightning lär slåss med Pens, Caps och Rangers om förstaplatsen i East.

Trolig starter: Ben Bishop

Det här är två lag som först och främst spelar en offensiv hockey. Båda lagen har dödliga powerplay och jag förväntar mig en fartfylld match där Lightning får anses som relativt stor favorit. Det lär trilla in en del mål ikväll om vi ska tro de tidigare mötena.

De 10 tidigare mötena lagen emellan har slutat med 8 överspel. Att vi då får Ö5.5 till 1.93 på Betsafe känns väldigt generöst.

Mitt spel blir Ö5.5 @1.93.

Kul sidospel kan vara poängspel på Drouin som kommer få gott om speltid både i 5-5 och i PP i fint sällskap.

Lycka till!


nhlpleppan - 08 Oktober, 2015, 12:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!