Speltips

Speltips Houston Texans vs Indianapolis Colts - Thursday Ni

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-10-08 02:30 Spela här

Speltips Houston Texans vs Indianapolis Colts - Thursday Ni
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Colts +2,0
2015-10-08 02:30 Houston Texans vs Indianapolis Colts - Thursday Ni Colts +2,0 1,90 RoloMartins

Indianapolis Colts ansågs av flera erkända experter vara en contender för årets Super Bowl. Med "nya vapen" som WR Andre Johnson (från just Houston Texans), som RB Frank Gore (från 49'ers) till Colts QB Andrew Luck signade off-season såg laget suveränt ut - på papperet - gällande de flesta positioner. HC Pagano har under hela träningsperioden varit mycket hoppfull över sitt team. Nu har laget spelat fyra matcher och resultatet är inget att yvas över. 2 segrar och 2 förluster. Kort och gott har Colts sett sådär ut. QB Luck har inte fått det skydd i sin pocket som en kvalitets-QB som han skall ha och det har lett till ett antal turnover. Johnson har varit osynlig och running back Gore har snittat 4,2 yards per försök. OK, men inte helt bra. Varför väljer jag dock att gå på Colts i denna fajt? Jo, pga att Houston Texans har sett ännu sämre ut som lag, samt att Colts har haft det lätt mot Texans de senaste tre gånger de mötts - alla matcher har vunnits av Colts...

Houston Texans har normalt ett av ligans starkaste defense i form av superstjärnan JJ Watt och stjärnan i vardande i form av OLB Jadeveon Clowney. Laget har dock haft en hel del otur med skador runt sin secondary OCH det är här jag tror Colts via Luck kommer "skjuta stora hål" i nattens match. MEN det största bekymret hos just Texans är deras offensiva lina. HC Bill O' Brien startade året med Brian Hoyer som QB, men det fallerade direkt. Istället plockades Ryan Mallett upp som starter och det visade sig fungera sådär. Texans QB-tandem har inte fungerat och det gör att hela offensiva linan känner en otrygghet OCH till kvällens match saknas WR2 och WR3 i lineupen. Både Cecil Shorts och Nate Washington är borta. Då finns enkom bästa WR DeAndre Hopkins kvar, samt ett par oerfarna grabbar som skall steppa upp i skarpt läge. Jag anar oråd direkt.

Jag väljer att spela Colts +2 till goda 1,90 i odds hos bet365 . För att bryta ner analysen i ett par avgörande punkter till Colts fördel:

1. Andrew Luck kommer att spela. En av NFL's bästa QB om fräsch.
2. Luck kommer skaka om Texans secondary rejält med sina grymma pass.
3. Colts WR-tandem T.Y.Hilton och Donte Moncrief har sett skarpa ut på slutet - form finnes!
4. Texans har inte besegrat Colts de tre sista farterna.
5. OM Colts lyckas med att skydda Luck i sin pocket kommer Luck att skapa förutsättningar för poäng.

/Rolo Martins

RoloMartins - 08 Oktober, 2015, 13:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!