Speltips

Speltips Frankrike - Armenien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-08 20:45 Spela här

Speltips Frankrike - Armenien
Land: Frankrike Liga: Vänskapsmatch
Odds: 1,98 Speltips: 1 och håller nollan
2015-10-08 20:45 Frankrike - Armenien 1 och håller nollan 1,98 LelleSandahl

Uefa Youth League-reken gick in smärtfritt när Anderlecht mosade stackars Brann (5-0). "Riktig" fotboll tillbaka på schemat i kväll i form av EM-kval. Jag väljer dock vänskapsmatchen mellan Frankrike och Armenien. Hemmalaget förbereder sig för nästa års mästerskap medan Armenien är helt avsågade i sin kvalgrupp och spelar en för dom helt meningslös match.

Om vi börjar med bortalaget så har Armenien två ynka poäng på sju matcher i EM-kvalgrupp I. Fem gjorda framåt och elva bakåt. Inte en seger alltså och hoppet om att utmana om playoffplatsen är sen länge dött. Var väl ingen som trodde annat men de har absolut inget att spela för längre och ska nu åka till franska Nice, där vänskapsmatchen liras, för att möta ett Frankrike - där spelarna slåss för att bevisa för förbundskapten Deschamps att de förtjänar en trupp- eller startplats till nästa sommars EM på hemmaplan. Direktkvalificerade Frankrike har väl inte storimponerat i sina träningsfajter hittills.

Resultaten i år:
1-3 mot Brasilien
2-0 mot Danmark
3-4 mot Belgien
0-1 mot Albanien
1-0 mot Portugal
2-1 mot Serbien

Men mot ett Armenien, som inte är kända för sin vråloffensiv på bortaplan (ett mål på fyra kvalmatcher, mot Albanien) ska fransmännen dels bara gå ut och vinna, men även en väldigt god chans att hålla nollan. Lyckas man mot Danmark och Portugal ska det väl gå mot en så pass svag nation som Armenien.

Preliminära elvor (Sportsmole)

France possible starting lineup: Lloris; Sagna, Mangala, Varane, Digne, Pogba, Matuidi, Schneiderlin, Valbuena, Lacazette, Giroud

Armenia possible starting lineup: Kasparov; Andonian, Haroyan, Arzumanyan, Mkrtchyan, Pizzelli, Ghazaryan, Hovhannisyan, Movsisyan, Mkoyan, Mkhitaryan

SPELTIPS
När oddset på Frankrike vinna och hålla nollan är så sjukt högt som 1,98 hos Unibet känner jag inte att någon ytterligare motivering krävs (4/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 08 Oktober, 2015, 15:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!