Speltips Cilic - Nishikori

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-10-09 08:00
Land: Japan
Liga: Tokyo
Odds: 1,83
Speltips: Cilic + 1,5 set
Spela på Speltips Cilic - Nishikori
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Cilic + 1,5 set
Det är kvartsfinal dags i Tokyo & det bjuds på ett riktigt tungviktsmöte. Kroaten Marin Cilic, tar sig an hemmahoppet, Kei Nishikori. Dessa spelare har genom åren bjudit på en riktig högklassig tennis & vi kan förvänta oss något liknande vid denna drabbning.

Cilic har gjort det bra under sluttampen av hardcourt-säsongen. Han har tre semifinaler på de fem senaste turneringarna & han gjorde det sagolikt bra i US-Open. Djokovic blev en för tuff nöt & knäcka i semifinalen. För att sticka ut i dagens tennis, är det viktigt att ha så kallade "vapen". Cilic serve & aggressivitet på tennisbanan kommer skapa problem för Japanen, Nishikori.

Nishikori är titelförsvarare i Tokyo. Han har besegrat Coric samt Querrey under turneringens gång. Mot Coric, tappade han ett set. Nishikori har historiskt sätt, haft en del problem med storservare. Trots att Nishikori är en av tourens bästa returnerare, är anledningen simpel, han är 1,78 cm lång vilket påverkar hans returer.

Dessa herrar har möts nio gånger. Vid två av dessa nio tillfällena, har Cilic förlorat i raka set. Senast de möttes vann Nishikori, i tre set. Innan dess vann Cilic, i US-Open finalen, med setsiffrorna: 6-3 6-3 6-3. Kommer vara små marginaler som avgör, men oddset på att Cilic skall ta ett set är på tok för högt. Synar Cilic + 1,5 set @1,83 på William Hill.
Spela på Cilic - Nishikori hos William Hill
Tennistipset - 8 Oktober 2015 - 19:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: