Bra dagar hittills den här veckan med spel in även i går - där vi fick se Frankrike vinna och hålla nollan till ofattbara 1,98 hemma mot Armenien (4-0). Sveriges startelva är släppt mot brödgänget Liechtenstein. Zlatan och Mackan Berg på topp, där jag tycker att spelvärdet är stort på den senare att näta i matchen.

Senaste möte
2014-10-12 Sverige - Liechtenstein 2-0 (Zengin, Durmaz)

GRUPP G
Austria 8 7 1 0 16 3 13 22
Russia 8 4 2 2 17 4 13 14
**************************************
Sweden 8 3 3 2 11 9 2 12
**************************************
Montenegro 8 3 2 3 8 8 0 11
Liechtenstein 8 1 2 5 2 21 -19 5
Moldova 8 0 2 6 3 12 -9 2

Läget i gruppen är inget vidare. Vi har inte längre direktkvalificering i egna händer. Detta efter fiaskot på Friends mot Österrike (1-4). Erik Hamrén blundar för att Sverige har en lovande generation U21-spelare och fortsätter köra med gammal skåpmat mot mycket svaga Liechtenstein.

Elvan: Isaksson - Lustig, Granen, Antonsson, Olsson - Durmaz, Ekdal, Källström, Zengin - Berg, Zlatan

Bänk: Nordfeldt, Olsen, Lewicki, Larsson, Kiese Thelin, Helander, Tinnerholm, Guidetti, Wernbloom, Bengtsson, Khalili, Toivonen

Säga vad man vill om laget, Liechtenstein ska vi besegra med minst tre kassar om det ska vara något så när godkänt. Att Marcus Berg, som både är bra i boxen och djupet, ska göra ett av dessa känns klart möjligt. Zlatan lär få mycket bevakning bredvid honom och PSG-stjärnan är en duktig framspelare. Med Zengin och Durmaz genombrottsstyrka lär det bli en hel del inspel i boxen från kanterna också - där vet vi sedan tidigare att Berg är stark.

Sverige har hittills gjort elva mål i kvalet. Zlatan har stänkt in 6, Zengin 2 och Durmaz, Berg och Toivonen en strut vardera. Ska dock sägas att Berg endast spelat 230 minuter totalt (Uefa) och nu möter man ett lag där marginalen bör vara minst tre mål. Speciellt med tanke på fiaskot mot Österrike. Sverige behöver vinna med marginal för att inte Hamréns förtroende ska vara borta hos alla i hela landet.

SPELTIPS
Mackan Berg går från start bredvid Zlatan. Ingen vågad gissning att Liechtenstein punktmarkerar Zlarre vilket lär betyda ytor för Mackan mot en backlinje bestående av amatörer. Ryssland vann här med 7-0 (Liechtenstein en man mindre från 0-1) och Österrike reste hem med 5-0. Marcus Berg målskytt i matchen till 2,20 hos bet365 är taget (3/5 units).

Vad säger ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip