Speltips

Speltips Liechtenstein - Sverige

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-09 20:45 Spela här

Speltips Liechtenstein - Sverige
Land: - Liga: EM-kval
Odds: 1.85 Speltips: U3 (goal line)
2015-10-09 20:45 Liechtenstein - Sverige U3 (goal line) 1.85 Akberg

Jag vet inte om vi alla hade förväntat eller åtminstone hoppats på förändring. Men...
Erik Hamrén tar alltså ut, i princip, samma startelva som stod för fiaskot mot Österrike på Friends Arena tidigt i september. 9 spelare får återigen chansen.

Isaksson - Lustig, Granqvist, Antonsson, Olsson - Durmaz, Ekdal, Källström, Zengin - Berg, Ibrahimovic.

Lustig är tillbaka efter sin skada som han drog på sig i sitt Celtic, och Jimmy Durmaz får chansen att starta. Petade är Sebastian Larsson och Emil Forsberg.

Sverige måste vinna denna match, samt mot Moldavien hemma, för att ha chans till minst en kvalplats.

Rapporterna från gårdagens träningen nere på Rheinpark Stadion var lovande, högt tempo och god stämning inom truppen. Pustar fansen och tränarledning ut en aning? Många spelare, bland annat Antonsson går ut i intervju och svarar till Fotbollskanalen på frågan om laget känner någon tvivel:
¨- Nej, för jag vet våra kvaliteter i landslaget. Vi vet själva hur bra vi är när vi spelar som vi ska.¨

Jag tycker det verkar lite för coola.

Såklart måste vi vara lite realistiska också, det är ett Liechtenstein vi möter. Ett lag som har tagit 2 poäng på åtta gruppspelsmatcher. Liechtenstein har också endast gjort 3 mål, och som heller inte har något att spela för. Men ska laget ge upp för det?

Men inte att glömma. Pressen är stor på Svenska herrlandslaget och jag tror att detta är något som kommer att synas och väga tungt ikväll. En seger tror jag givetvis på men jag vill ändå testa detta underspel då jag ser värdet i det.

Sverige kommer från en 1-4 förlust på Friends Arena, i en match där man delvis, mot slutet, blev totalt överkörda av gruppettan. Träningar och goda förberedelser kan alltid lyfta ett lag men här tror jag det behövs mer än det. Mer från tränaren. Räknar inte med att Liechtenstein kommer göra några mål. Denna match kommer handla om svenska laget, mot motståndare som spelar och försvarar lågt.

Tvivlar på att två vinster, mot Liechtenstein ikväll och mot Moldavien, kommer att lugna fansen. Denna Hamrén-storm har bara börjat.

Jag spelar under 3 mål (goal line) till 1.85 hos bet365 , med 1.5/5 units. Insatsen tillbaka vid tre mål.

Spelet Sverige & under 3.5 mål finns hos Redbet också, till 1.81. Också ett fint spel!

Twitter@HolmbergAke

Akberg - 09 Oktober, 2015, 13:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
gabriel - 2015-10-09 19:25:49

För det första så är Forsberg INTE petad, han är skadad och fått lämna återbud.
För det andra, Forsberg är INTE innermitt.

gabriel - 2015-10-09 19:17:06

För det första så är Forsberg INTE petad, han är skadad och fått lämna återbud.
För det andra, Forsberg är INTE innermitt.

Gamblern - 2015-10-09 14:57:35

Jag gillar inte heller en del saker i startelvan, det mest anmärkningsvärda är att hamrén petar den spelare som enligt mig presterade bäst de två senaste matchern nämligen Forsberg. Det är ett stort skämt att Källström kliver in bredvid Ekdal denna match då Forsberg är den innermitt som har bredast kvalitéer, kvick, går i djupled och bra med fötterna.

DOCK så håller jag inte alls med dig i din rek! Skriver inte för att såga utan för att jag tycker det är viktigt att ge en annan syn på matchen och dess förutsättningar. L torskade senast med 0-7 mot Ryssland, det gjorde att ryssarna gick upp på +13 i målskillnad mot Sveriges +2. Dock så måste ryssarna torska mot Montenegro i sista fajten (om vinst ikv) för att Sverige ska kunna komma tvåa då inbördes räknas först.
Däremot så ser vi ett tydligt mönster i att låta Durmaz, Zengin och Zlatan lira ihop igen...de har haft lekstuga när de mött nationer av kvällens klass, dock utan att trycka in bollen i alla lägen. Förra mötet lirade inte Zlatan men då gjorde D och Ze varsitt mål. Ikväll tror jag att Zlatan är sugen att utöka sina mål i landslagströjan då Ronaldo gick mållös från planen igår, tror han gör 2. Jag tror definitivt att Sverige med sina två senaste insatser i bagaget vinner med 4 mål eller fler...men det är bara vad jag tror 3.35 på UB. Tyvärr kan vi inte båda vinna men lycka till :)