Speltips

Speltips Columbus Blue Jackets - NY Rangers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-10-10 01:00 Spela här

Speltips Columbus Blue Jackets - NY Rangers
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.952 Speltips: Jackets ML
2015-10-10 01:00 Columbus Blue Jackets - NY Rangers Jackets ML 1.952 hockeystick

Minnesota stod igår för en osannolik vändning när man efter två spelade perioder låg under med hela 4-1 inför tredje perioden. Avs spelade vid detta skede väldigt stabil hockey men Wild som jag som sagt varnat för visade verkligen vinnarmentalitet i tredje perioden och kom alltså tillbaka och lyckades göra 4 raka mål vilket ledde till vinst under ordinarie tid. Därmed hittade Wild ML @ 1.877 hem. Skönt!

Columbus Blue Jackets - NY Rangers

Goalies: Bobrovsky (confirmed) vs Lundqvist (confirmed)

I natt fokuserar jag på ett annat lag som jag gillar väldigt mycket. Columbus Blue Jackets tar emot NY Rangers som slog SC-mästarna Chicago Blackhawks i deras första match borta i United Center. Jackets som jag tycker är ett oerhört bra lag missade fjolårets slutspel endast pga av det enorma och olyckliga skadeläge man hade i laget. Under sista tredjedelen av regular season hade man fått tillbaka en del spelare och var då också det bästa laget i hela NHL sett till poängskörden.

I år ser det bra ut för Jackets på skadefronten och man har inte minst gjort ett par starka värvningar. Främst Barndon Saad från Chicago Blackhawks gillar jag och han är en spelare som bara blir bättre och bättre. Kommer passa in perfekt i Jackets och med Ryan Johansen och Nick Foligno med bra rutin ser Jackets offensiv oerhört bra ut. Backsidan är ok, men lite tunn vilket gör att jag inte tror laget kommer kunna hota hela vägen i SC men klarar sig man från skador blir det slutspel för Jackets.

Man ställs alltså mot NY Rangers som vann mot Hawks i första matchen med 3-2. En match som innehöll en väldigt het första perioden men sedan ett Rangers som fick inrikta sig på försvarspel de övriga två perioderna. Något man lyckades väldigt bra med trots att Hawks hade en kvitteringspuck i nät, men som blev bortdömt då domaren tappade synen på pucken.

Rangers ser bra ut för att sammanfatta de kort och kanske ska vara favoriter Man gjorde inga misstag mot Hawks och vann på stabiliteten. Dock gillar jag Jackets och tror man kommer ge rutinerade Rangers en bra match i natt och Lundqvist kommer nog få jobba väldigt hårt i målet.

På hemmais ser jag Jackets ha mer än 50% chans till vinst och spelar därför:


Columbus Blue Jackets ML @ 1.952 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 09 Oktober, 2015, 16:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Grogg - 2015-10-09 18:50:52

Detroit bör väl även städa av Toronto som inte har ett märkvärdigt lag på pappret och som jag såg endel av sist, kommer få stora problem även iår

nhlpleppan - 2015-10-09 17:17:02

Helvete vad oddset har dykt här. Tänkte själv reka den här när oddset var på Jackets ML var @2.12 imorse. Fortfarande spelvärt men historiken talar för Rangers tyvärr. Lycka till!