Överspelet sket sig igår, det enda positiva med det är väl Att Ben Bishop plockade poäng till mitt fantasy lag. Whheeeeey. Lyckades iallafall pricka in en dubbel som krigade sig in med minsta marginal och lämnade mig +/- 0.

Hursomhelst, nya tag idag. Isles har inflyttningsfest i nya arenan, Barclays Center. Arenan är nästintill nybyggd (även hemmaarena åt NBA-laget Nets sen ett eller två år tillbaka) och nu är det dags för inflyttningsfest med inga mindre än regerande mästarna Chicago på besök.

BLACKHAWKS (0-1-0): Chicago förlorade inte helt oväntat hemmapremiären mot ett Rangers som var klart mer på tårna. De regerande mästarna brukar sällan starta säsongen bra det var ett väldigt bra tag sen ett lag vann back to back. Jänkarna kallar det "Stanley Cup Hangover". Förståeligt att man är lite seg efter en kort semester och ett segt ståhej innan matchen. Hursomhelst tror jag det är en fördel ikväll för Chicago att vara varma i kläderna. Man var inte med alls från start senast och det var först i andra perioden man började känna igen mästarna, ungefär en period för sent helt enkelt. Coach Q var inte det minsta nöjd med starten senast och man lär vilja spela den andra rollen idag. Jag tror Chicago kommer försöka chocka Isles på samma sätt idag. Corey Crawford är ensam världsmålvakt i kvällens match då Isles backup Greiss står på motsatt sida.

Bekräftad starter: Corey Crawford

ISLANDERS (0-0-0): Brooklyns nya hockeylag har något riktigt spännande på gång. I våras tog man sig till slutspel för andra gången på de tre sista säsongerna. Isles som varit en slagpåse i East under större delen av 2000-talet börjar äntligen få lite slagkraft. General managern Garth Snow har på något underligt sätt lyckats hålla sig kvar i klubben i 9 år nu, trots misslyckade trejder och drafter gång på gång. Men gjorde karl ett fel förra säsongen? Plockade in Halak och Leddy som storspelade, rookies som Strome och Lee hade monstersäsonger. Cal Clutterbuck var en viktig ledare. Trodde aldrig jag skulle säga det, men bra jobbat Mr. Snow. Isles leds ju självklart också av kaptenen John Tavares. I mitt tycke ligans bäste spelare sett över de tre senaste säsongerna. Halak är idag skadad vilket är ett stort avbräck för Isles.

Bekräftad starter: Thomas Greiss

Wow, nu blev det hyllningskår här på Islanders. Nu undrar ni varför jag spelar emot dom på hemmaplan. Ja, kan vi kalla Barclays Center "hemmaplan" ännu? Laget hade en riktigt dålig försäsong, även om man inte ska lägga någon större vikt vid det. Men man gick 2-6-0 på försäsongen och nu är det på riktigt, i premiären, i en ny arena, utan självklare förstakeepern, mot revanschsugna mästare.

Jag tror helt enkelt att det blir för mycket för Islanders. Jag plockar Blackhawks ML på Betsafe @1.88.
6/10 Units.

I övrigt slänger jag en liten slant på Derek Stepan att måla för Rangers ikväll @4.00 samt Ö1.5 P @3.50. Gillade verkligen att möta Jackets förra säsongen (2+5 på 4 matcher) och startade upp bra med GWG senast mot Hawks.

Följ mig på twitter för fler spel, @NHLPleppan.

Lycka till!





This is the stats tab
This is the post tip