Speltips: Montreal Canadiens @ Boston Bruins

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-10-11 01:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 1.85
Tips: Habs ML
Gårdagens spel på Blackhawks satt till slut i OT. En skön påminnelse om varför man helst spelar moneyline. Dags att försöka bygga upp en streak och lite kontinuitet.

Idag har jag hittat ett spel jag tror extremt mycket på. Grundkapacitet, form, skador och historik talar för att vi har ett grymt spelvärde här på Montreal ikväll.

Boston föll ihop som ett korthus senast mot Winnipeg när man förlorade hemma med 2-6. Ikväll kommer rivalen Montreal på besök i TD Garden och det kan inte vara något Bruins-spelarna är jättetaggade på. Montreal har fullkomligt dominerat Boston den senaste tiden och årets upplaga av Bruins är den sämsta på många år.

Montreal kommer vara med och slåss om Presidents Trophy som bästa lag i grundserien och det ska väldigt mycket till om Bruins lyckas ta sig till slutspel i år.

Bruins har kaptenen Chara skadad. Ett stort avbräck för hemmalaget, som även trejdade iväg sin bästa back i Dougie Hamilton i somras. Framförallt ser backsidan dålig ut hos Bruins. Forwardssidan är vassare, speciellt med en frisk Krejci. Men laget i helhet känns alldeles för fläckigt och obalanserat.

Montreal har ligans bästa målvakt i Carey Price. Price plockade hem storslam på NHL Awards i somras efter en helt fantastisk säsong. Price är bekräftad starter för Habs.

De senaste mötena lagen emellan har varit löjliga. Habs tog hem alla 4 möten förra säsongen. Man har 5 raka vinster mot Boston. Bruins har fått se sig slagna 6 raka gånger mot Habs hemma i TD Garden.

Förra säsongens möten:

Bruins @ Canadiens 4-6
Bruins @ Canadiens 1-5
Canadiens @ Bruins 2-0
Canadiens @ Bruins 3-1

Med tanke på lagens senaste inbördes möten, lagens faktiska kapacitet (där Boston är sämre än förra året), det faktum att Carey Price är bekräftad starter och till slut det massiva oddset på Habs ML. Dessa faktorer göra att vi är tvungna att lasta 8/10 units på Habs ML @1.85. spelet hittar ni på Unibet.

Följ mig på twitter för fler spel, @NHLPleppan.

Lycka till!

  Montreal Canadiens @ Boston Bruins
Spela på Speltips Montreal Canadiens @ Boston Bruins
nhlpleppan - 10 Oktober 2015 - 18:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming