Speltips: GOG - Ålborg

Sport: Handboll
Spelstopp: 2015-10-10 17:00
Land: Danmark
Liga: Boxer Herreligaen
Odds: 2
Tips: Speltips
Förra reken gick inget vidare då Kiel tyvärr blev för starka för Flensburg. Idag tar vi nya tag och återigen är det en handbollsmatch som gäller!OBS Matchen startar 17.10 och livestreamas på bet365.I danska handbollsligan ska GOG ta emot Ålborg.

Börjar vi med hemmalaget GOG så placerar de sig på en fjärdeplats i tabellen. De har endast förlorat en av sex matcher och dessutom vunnit fyra matcher. Förlusten kom hemma mot Kolding, vilket kanske inte är så mycket att säga om då det är ett bra lag (även om Kolding inte börjat så bra som många kanske förväntat sig den här säsongen). På hemmaplan har GOG utöver förlusten mot Kolding slagit Arhus med hela 31-22. Detta Århus som faktiskt leder serien i detta nu med fem vinster på sju matcher. Att vinna med 31-22 är således en väldigt stark prestation i mina ögon. GOG har även besegrat Holstebro med 30-20 på hemmaplan vilket också är starka papper. Sammanfattningsvis kan man säga att en bortamatch mot GOG definitivt är en tuff uppgift för vilket lag som helst i serien.

Idag är det alltså Ålborg som kommer på besök. Även dem är ett bra lag som vi just nu finner på en sjätteplats i tabellen. De har två bekanta namn för oss i Sverige i form av Emil Berggren och även målvakten Palicka. De har varit suveräna på hemmaplan so far den här säsongen men på bortaplan har de haft det desto tyngre. Två matcher på resande fot har inneburit två förluster: 25-22 mot Skanderborg och 29-25 mot Mors. Enligt mig är både Skanderborg och framför allt Mors ett sämre lag än vad GOG är och därför förvånar det mig att vi erbjuds ett så pass bra odds på GOG idag.

En sak som talar emot min teori om att GOG ska vinna idag är historiken mellan lagen:

Ålborg - GOG 33-27
GOG - Ålborg 25-31
GOG - Ålborg 22-22
Ålborg - GOG 26-20
Ålborg - GOG 23-22

GOG har alltså inte vunnit någon av de fem senaste inbördes mötena. Men någon gång vänder det och jag tror att så blir fallet idag då GOG startat säsongen väldigt bra och det ser intressant ut.

I den senaste matchen som GOG spelade så imponerade de via en vinst på bortaplan mot Skjern (som enligt mig är det bästa laget i serien) med 29-26. Ålborg har dock också slagit Skjern men det var på hemmaplan där de är betydligt starkare än vad de är på bortaplan.
Det kan vara så att det blir en tuff och jämn match idag, men trots det så tror jag att GOG fortsätter med sitt imponerande spel och plockar hem två poäng inför sin hemmapublik.

Jag väljer att spela GOG -1,5 @ 2 på Unibet och slänger in 3 / 5 units.
Lycka till med era spel idag och njut av helgen för det ska jag göra!


För mer snack och speltips så följ gärna mig på twitter @WestherAnton

Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/westahbalonmano
  GOG - Ålborg
Spela på Speltips GOG - Ålborg
Westah - 10 Oktober 2015 - 12:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming