Speltips: Fyrling handboll

Sport: Handboll
Spelstopp: 2015-10-10 17:00
Land: Blandat
Liga: Blandat
Odds: 6,65
Tips: Fyrling
Den här helgen kör jag en lite ovanlig rek som är i form av en fyrling. Det är endast handbollsmatcher och jag tror att samtliga har god chans att gå in. Jag ska försöka att ge er en kort motivering till de fyra matcherna. Den som tycker att det känns mer bekvämt att lira singlar, dubblar eller tripplar kan ju självklart köra på det. Jag tänker dock prova en mindre slant på följande fyrling.HK Malmö -1,5 @ 1,75 (se annan rek här på sidan då jag även lirar det spelet som singel). Spelstopp 16:30 söndag 11/10.


Eskilstuna GUIF -1,5 @ 1,44 spelstopp 17:00 lördag 10/10.
GUIF är, och har länge varit, ett väldigt starkt lag på hemmaplan. De stod emot bra mot Alingsås i hemmapremiären men fick till slut se sig besegrade med två bollar. Idag möter de Redbergslid som också är ett bra lag. De har dock inte kommit igång riktigt den här säsongen och de är dessutom betydligt bättre hemma i Göteborg än på resande fot. GUIF bortaslog Skövde senast med 25-17 medan Redbergslid precis lyckades slå Skövde med 22-21 på hemmaplan i sin senaste match. Jag anser att det är ganska stor skillnad på lagens kapacitet (även om jag absolut gillar Redbergslids lag) och jag tror att vi kommer få se ett GUIF som är en för hård nöt att knäcka för göteborgarna. Aningen lågt odds på denna men den ska bara sitta då jag tror GUIF vinner ganska bekvämt.


Melsungen rak @ 1,45 spelstopp 19:00 lördag 10/10.
Melsungen möter idag Lubbecke i den tyska bundesligahandbollen. Lubbecke har inlett riktigt dåligt och ligger just nu sist i tabellen. Melsungen har blandat och gett, men imponerade framför allt på mig då de bortaslog Flensburg till hela nio gånger pengarna! De har ett bra lag med duktiga spelare där vi bland annat finner den svenska målvakten Johan Sjöstrand som är ett riktigt bra nyförvärv som de skaffat sig inför den här säsongen. Melsungen har vunnit fem matcher, en oavgjord och endast en förlust på de sju matcher de har spelat so far. Det är klasskillnad på lagen och Melsungen ska vinna denna matchen ganska enkelt i mina ögon.


Pick Szeged -1,5 @ 1,82 spelstopp 16:50 söndag 11/10
Pick Szeged är ett starkt lag från Polen med bland annat svenska Jonas Källman som öser in mål från sin kantposition. De är svårspelade och har bland annat slagit Kielce som är ett annat riktigt bra polskt lag. De möter under söndagen danska Kolding i champions league och de ska ha bra chans att ta med sig två viktiga poäng från den här matchen enligt mig. Kolding har börjat uselt i champions league med tre raka förluster. Pick Szeged har förlorat två av tre men det har varit mot Barcelona och Vardar som är betydligt bättre lag än Montpellier och IFK Kristianstad (som Kolding har förlorat mot). Jag är övertygad att Pick Szeged är det bättre laget och de ska ha bra chans att vinna trots bortaplan.Den här fyrlingen @ 6,65 spelar jag på Unibet och jag slänger in 1 / 5 units.Lycka till med era spel idag och kommentera gärna om ni har åsikter! Njut nu av helgen för det ska jag göra!


För mer snack och speltips så följ gärna mig på twitter @WestherAnton

Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/westahbalonmano
  Fyrling handboll
Spela på Speltips Fyrling handboll
Westah - 10 Oktober 2015 - 13:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming