Halloj!

En vecka sedan man drog en rek på här, men nu är det dags igen!

Fin match i MLS denna lördagsnatt, där Colorado Rapids tar emot Montreal Impact.

Montreal Impact är en av ligans sämsta bortalag, som möter en av seriens sämsta hemmalag. Montreal har inte vunnit på 5 bortamatcher, men ikväll är det dags. Dem möter ett Colorado Rapids som inte har någonting att spela för och är ett väldigt mediokert lag, där deras största stjärna Kevin Doyle är på landslagsuppdrag med Irland. Klassen på Colorado Rapids är inte bra. För att förstå, så är det bara att kolla på att en spelare som Solignac, (Argentinaren från Djurgården, som drog till Finland och gjorde en bra säsong), som var skrattretande dålig i Djurgården) är en startspelare i detta Colorado.

Montreal då?

Jo, Drogba, som har gjort sitt i landslaget, kommer till spel i denna match, en Drogba som har gjort 8:a mål på 8:a matcher för Montreal. Han är en klass för sig i denna liga, tillsammans med Giovinco och Giovanni Dos Santos. Ett lag med Drogba, Duka och Diminic Oduro, kommer till spel.

Nej, denna match ska Montreal bara vinna. Colorado Rapids har inget att spela för, med sin bästa spelare borta, så ska Montreal bara vinna.

Jag lirar Montreal Impact raka 2:an till 2,75 ggr smeten.

Andra lir:

Montreal Impact - över 1,5 mål till 2,37
Över 2,5 mål till - 1,90
Drogba - Målskytt - 2,10

Twitter @bettingribbans

This is the stats tab
This is the post tip