Speltips

Speltips Grästorp - Enköping

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-10-11 16:00 Spela här

Speltips Grästorp - Enköping
Land: Sverige Liga: Hockeyettan västra
Odds: 2.80 Speltips: 1
2015-10-11 16:00 Grästorp - Enköping 1 2.80 Luvan14

Vill gärna bjuda igen för alla grymma rekar jag fått här på rekat, hoppas och tror detta går vägen, jag är nämligen inne på att Grästorp tar sin första seger i Västra idag!

Grästorp hamnade sist i grundserien ifjol men gjorde en mycket fin vårserie och avancerade 3 placeringar med god marginal till negativt kval. Stor spelaromsättning i år med ny tränare och nytt spelsystem. Mycket svårbedömda och tippades runt plats 9-10.

Enköping kommer från den östra serien där man ifjol hamnade på en 8e plats i grundserien för att sedan avancera en placering i vårserien. En ganska medioker säsong med andra ord eftersom förväntningarna var något högre. Svårbedömda inför denna säsong men tippades runt plats 5-7.

Det är inget annat än en stor skymf att Grästorp står utan poäng efter sex omgångar, då har man ändå stött på 5 av seriens 6 bästa lag enligt nuvarande tabell, finns mycket att beskriva, men sammanfattar kort:

Lindlöven hemma 0-3. Skadeproblem i premiären, bjöd bättre motstånd än siffrorna visar, men föll ändå rättvist mot ett lag på övre halvan.
Kumla borta 2-3. vann skotten med 36-28 och höll spelmässigt jämna steg med ett av seriens bästa lag.
Borlänge hemma 2-3. Dominerade första halvan av matchen mot ett lag som kommer fightas om top4.
Forshaga borta 1-4. Vann skotten med 41-33. Bra med i matchen även om Forshaga vann rättvist. Den spelmässigt sämsta insatsen av Grästorp i år.
Tranås hemma 3-4. Vann skotten 34-29 och bjöd seriens bästa lag på hårt motstånd.
Mariestad borta 2-3. Ägde andra halvan av matchen och var nära poäng mot ett av seriens bästa lag.

Enköping har inlett mycket svagt. Stora förluster mot Kumla, Borlänge och Mariestad. Vinster mot ojämna Forshaga och ett Surahammar som jag tror hamnar sist i denna serie. Enligt vad Enköping visat hittills når man inte förväntad placering i år heller utan får kämpa på den nedre halvan.

Gillar förutsättningarna här. Grästorp käkar taggtråd inför matchen och speglar en tydlig fokusering att man ska ha sin första rättmätiga seger nu. Lånar in unga Felix Heljemo från Oskarshamn, oskrivet vad det skänker i kompetens, men det är förnyelseeffekten man är ute efter i första hand.
Enköping har inlett säsongen märkligt med stora förluster och kommer senast från en "falsk" seger mot Surahammar och därför förhoppningsvis inte lika hungriga till denna uppgift. Ska sägas att Sura är riktigt dåliga i år. Att man tagit poäng och inte förlorat med betydligt större siffror stavas enbart till målvakten, Simon S:t Cyr.

2.80 är helt felsatt enligt min övertygelse. Ni som spelar på ren fakta håller er till medelinsats. Jag adderar en feeling att första segern kommer nu och trycker till lite hårdare.

Lycka till vid rygg!

Luvan14 - 11 Oktober, 2015, 02:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2015-10-11 14:04:00

Känns mycket bra, jag ryggar och tackar för bra info i rekarna!