Speltips Hockeyettan

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-10-11 16:00
Land: Sverige
Liga: Hockeyettan västra
Odds: 1.76
Tips: rak dubbel
Kumla - Surahammar @1.17
Kumla föll i PO1 ifjol mot Troja med 0-2 i matcher. Något bättre lag på pappret i år och inget annat att förvänta än ett stabilt avstånd ner till allettan-strecket när grundserien summeras. Har inlett med idel segrar utom plumpen borta mot Arboga och poängtappet hemma mot Skövde.

Surahammar har inlett med 5 förluster och en poäng mot starka Mariestad. Vi ska dock inte luras av den poängen då Mariestad var helt överlägsna och bombarderade Suramålet med hela 46 skott. Siffermässigt ser det ut som hedersamma förluster i övrigt, men sanningen är att Suras målvakt Simon S:t Cyr har hållit nere siffrorna, skottstatistiken har sett ut så här i motståndarnas favör: 14-43, 26-39, 25-57, 15-46, 16-44 och 27-28. Fall framåt senast, även spelmässigt, men som ni kan utläsa av min andra rek på Grästorp håller jag inte Enköping speciellt högt denna säsong.

Rejäl klasskillnad här och eftersom toppen är jämn i Västra så måste Kumla hålla fokus, endast 3 p skiljer Kumla på 2a plats till Skövde på 7e. Tror Kumla vinner 9 av 10 i dagsläget och 1.17 är bra virke.

Köping - Mariestad @1.50
Köping är nykomlingar, har kvar div 2-truppen från ifjol och spetsat med några spelare som säkert höjer laget en aning, men inget annat att förvänta än att det blir en fight kring det nedre strecket. Inlett godkänt med 4 tydliga förluster mot lag på övre halvan, Ot-vinst i derbyt mot Arboga (som jag tror har "för många" poäng hittills) i premiären och en uddamålsvinst nyligen mot Forshaga.
Mariestad vann vårserien ifjol och föll i PO1 mot Västervik. Liknande eller möjligen något bättre lag på pappret iår. Jag gillar Mariestad hittills, känns stabila och ska utan problem nå allettan, men samma förutsättningar här, måste hålla fokus i jämn topp. Har 8 av 9p på bortaplan med två klara segrar och tidigare nämnda ot-seger som skulle varit löst långt innan övertiden.

Klasskillnad (om än mindre) även här och jag tror Mariestad löser detta nära 7 av 10 ggr.

Inte speltekniskt någon hit att komba 1.50 med 1.17, men Kumla känns "klar" så vill få upp oddset lite. Som jag sagt tidigare har oddsättarna i ettan bra koll på grejorna så man får hålla tillgodo med det lilla som dyker upp. Inget tokvärde här så håller ner insatsen.
Spela på Hockeyettan hos Svenska Spel
Spela nu
Luvan14 - 11 Oktober 2015 - 04:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: