Speltips

Speltips Vallentuna - Åkers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-10-11 16:00 Spela här

Speltips Vallentuna - Åkers
Land: Sverige Liga: Hockeyettan östra
Odds: 3.05 Speltips: 1
2015-10-11 16:00 Vallentuna - Åkers 1 3.05 Luvan14

Här tycker jag Åkers favoritskap är överdrivet.

Vallentuna tippades inför serien kriga runt nedre strecket och Åkers kring det övre. Åkers har ett något bättre lag på pappret men det har inte speglats varken resultat- eller spelmässigt hittills. Vi kan titta på lagens resultat efter 6 omgångar:

Vi kan börja med att sortera bort Vallentunas torsk mot Tälje och Åkers vinst mot Tierp, lag som av motsatta skäl inte har något i ettan att göra.

Starka Visby. Åkers förlorade med 2-6 borta. Vallentuna vann med 4-3 hemma
Sollentuna. Åkers vann med 2-1. Vallentuna torskade med 1-2
Wings. Åkers vann med 4-1 hemma och Vallentuna vann med 7-3 borta.

Åkers har i övrigt torsk mot Bajen och ot-vinst mot Väsby, mindre smickrande resp. utan beröm godkänt resultat. Vallentuna har i sin tur vinst mot topptippade Hudik och poäng mot, inte oävna, Haninge.

Vi kan konstatera att Vallentuna resultatmässigt har stått för starkare prestationer trots att man ligger en pinne efter i tabellen. Spelmässigt finns heller inget som i det stora hela som förändrar bilden. Jag tror redan vi kan slå fast att skillnaden inte kommer vara så stor som enligt förhandstipsen, jag ställer mig också frågande till om det i dagsläget skiljer något alls till Åkers fördel?

Tycker inte det är fel att göra Åkers till favorit, men det borde vara betydligt jämnare odds. 3.05 är taget med lagom insats.

Luvan14 - 11 Oktober, 2015, 11:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!