Speltips Green Bay Packers vs St Louis Rams

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-10-11 18:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1,92
Tips: Packers -8,5
Green Bay Packers tar emot St Louis Rams på klassiska Lambeau Field; ett av amerikansk fotbolls blå band. Jag kommer spela handikapp -8,5 till ett gott odds i form av 1,92. Spelet görs hos Unibet.

För mig ÄR Green Bay Packers ett av de lag som kommer äntra Super Bowl 50 och Levi's Stadium i Santa Clara, Kalifornien. Orsaken till det får ni i rubriker nedan:

Storylines:

1. Aaron Rodgers har inte kastat en interception hemma på Lambeau Field sedan 580 pass tillbaka. Sug på den. 580 pass! Helt sinnes. Mr Rodgers är tillsammans med Tom Brady ligans klart mest lysande QB för dagen.

2. Green Bay Packers run defense har varit explosivt efter en del ändringar i år. Exv. spelade tuffe Clay Matthews outside linebacker de senaste åren. I år har han tagit positionen inside linebacker och skapat stora, stora bekymmer för motståndet. Det gör att övriga spelare i den defensiva linan känner att de kan ta lite "större" risker. En D-line i harmoni.

3. Packers har varit ruggigt dominanta på hemmaplan och framförallt extremt snabba på att ta och göra poäng FORT framåt. Skapat sig en stor ledning och sedan spelat på den.

4. Packers running game har varit exemplariskt (för att vara Packers) i år. +120 yards per outing på de första fyra matcherna är helt suveränt och jag läste någonstans att samma inledning med +120 yards per match skedde senast 1971. Wow!

Idag möter man ett St Louis Rams som i år sett lite, lite bättre ut OCH deras defensiva lina ÄR riktigt bra. Just nu ligger man delad tvåa vad gäller total sacks 2015. Det enda kruxet är att de delar den positionen med dagens motståndare Green Bay Packers. Jag gillade verkligen det jag såg av RB Todd Gurley i förra veckan och förhoppningsvis för alla Rams-fans kan Gurley vara ett av de "vapen" de framöver så innerligt behöver. QB Foles är i mina ögon en OK-QB. Har armen, men tar en del vidlyftiga beslut som ofta leder till turnovers. Rams har talangen att slå de flesta, dock inte Green Bay Packers borta.

Slutkommentaren: Green Bay Packers kommer fortsätta dominera hemma på Lambeau Field. Aaron Rodgers kommer fortfarande INTE ha kastat en interception när vi summerar matchreferatet OCH Packers har gått förbi Rams vad gäller totalt antal sacks för säsongen 2015/2016. Spelet blir därför -8,5 Green Bay Packers till goda 1,92 som finns på Unibet.

Vänligen

Rolo Martins
Spela på Green Bay Packers vs St Louis Rams hos Unibet
Spela nu
RoloMartins - 11 Oktober 2015 - 16:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: