Speltips

Speltips Patriots vs Cowboys

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-10-11 22:30 Spela här

Speltips Patriots vs Cowboys
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,95 Speltips: Patriots -8,5
2015-10-11 22:30 Patriots vs Cowboys Patriots -8,5 1,95 RoloMartins

New England Patriots har haft en brokig off-season efter "guldet" i Super Bowl 49. Deflategate hit och deflategate dit. I vanlig ordning körde Patriots en "typisk" Patriots-strategi gällande draften och såg till att plocka många spelare istället för att "gå all-in" på diverse positioner. Bill Belichick ÄR NFL's kontemporäre "coach of coaches" och han bevisar det genom alla sina ringar. En man av få ord, men ständigt i ropet.

MEN superstjärnan i laget är dock QB Tom Brady som är som ett årgångsvin - bara bättre och bättre med åren - och som han inlett årets säsong! Makalöst! Tillsammans med Aaron Rodgers i Green Bay Packers leder han QB-ratingen och ser starkare ut än på mången god dag. Patriots styrka är att de har få svagheter och en spetskompetens i just Brady i pocketen.

Jag har sett samtliga matcher av Patriots i år och det är imponerande att se hur lagets nyckelpositioner levererar gång efter annan. Brady har vi redan skrutit över. Kolla in RB-positionen, där Blount OCH nu även Lewis tagit ytterligare ett kliv, vilket gör en redan stark offensiv lina ännu vassare. WR-kåren med Edelman och Amendola i fronten gör det bra varje gång och sedan har man sitt speciella vapen i form av "the unstoppable Gronk" som tight end. Gronkowski är fläckfri hittills i år och som sagt; skadefri och Gronk kommer göra sitt bästa år i år. Så bra är han.

Jag kommer spela Patriots-vinst med minst 8,5 poäng i denna fajt. Motivering nedan:

Storylines:

1. Cowboys har inte besegrat Patriots sedan typ 1996. Tom Brady är 3-0 mot Cowboys all time.

2. När jag nämner Patriots nyckelspelare i respektive positioner som Brady som QB, som Edelman som WR, som Blount/Lewis som RB och sedan vänder på steken och nämner Cowboys QB Tony Romo, Dez Bryant som WR finns det ett fel. Bekymret är att såväl Romo som Bryant är skadade och deras superstjärna som RB fjol - DeMarco Murray numera spelar i Philadelphia Eagles. Det är ett ruggigt manfall. Ruggigt!

3. Veteranen Ryan Wendell återkommer till Patriots laguppställning och det är en kvalitetsgubbe på centerpositionen.

Lycka till!

/RoloMartins

RoloMartins - 11 Oktober, 2015, 17:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!