Speltips

Speltips Tomic - Ferrer

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-14 06:00 Spela här

Speltips Tomic - Ferrer
Land: Shanghai Liga: ATP Shanghai
Odds: 1,86 Speltips: Tomic +1,5 set
2015-10-14 06:00 Tomic - Ferrer Tomic +1,5 set 1,86 Poldan

Det är alltid kniviga tider så här i sluttampen av säsongen och det är inte helt enkelt att peka ut vilka som har motivation och kraft.

Nu är jag ganska välinvesterad på Tomic mot Ferrer, dels för att Ferrer i och med segern i Kuala Lumpor och semifinalen i Peking i stort sett är klar för slutspelet. Jagande i ryggen finns Milos Raonic mer än 1000 poäng efter – det tar han inte in.

Men även för att Ferrer normalt inte har så lätt för Tomic. Han har visserligen 3-1 i matcher, men Tomic har täckt hcp-linan i 4 av 4.

Sen kan jag inte dra så stora växlar av Ferrers spel senaste månaden. Han har bara mött Djokovic och Lopez som är topp 50-spelare och nja, skulle tro att Tomic ger honom vissa problem här. Ferrer är dessutom benägen att tappa billiga set i början av turneringar, särskilt på hardcourt.

Tomic gav upp i Tokyo på grund av en lättare skada, men meddelande ganska snabbt därefter att han ställer upp Shanghai… och med tanke på att han slog Verdasco i raka set utan att behöva rädda en enda breakboll så får vi anta att skadan inte var så allvarlig.

Spelar Tomic att nypa ett set till 1,86 hos Unibet

Poldan - 12 Oktober, 2015, 12:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!