Speltips Tomic - Ferrer

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-10-14 06:00
Land: Shanghai
Liga: ATP Shanghai
Odds: 1,86
Tips: Tomic +1,5 set
Det är alltid kniviga tider så här i sluttampen av säsongen och det är inte helt enkelt att peka ut vilka som har motivation och kraft.

Nu är jag ganska välinvesterad på Tomic mot Ferrer, dels för att Ferrer i och med segern i Kuala Lumpor och semifinalen i Peking i stort sett är klar för slutspelet. Jagande i ryggen finns Milos Raonic mer än 1000 poäng efter - det tar han inte in.

Men även för att Ferrer normalt inte har så lätt för Tomic. Han har visserligen 3-1 i matcher, men Tomic har täckt hcp-linan i 4 av 4.

Sen kan jag inte dra så stora växlar av Ferrers spel senaste månaden. Han har bara mött Djokovic och Lopez som är topp 50-spelare och nja, skulle tro att Tomic ger honom vissa problem här. Ferrer är dessutom benägen att tappa billiga set i början av turneringar, särskilt på hardcourt.

Tomic gav upp i Tokyo på grund av en lättare skada, men meddelande ganska snabbt därefter att han ställer upp Shanghai… och med tanke på att han slog Verdasco i raka set utan att behöva rädda en enda breakboll så får vi anta att skadan inte var så allvarlig.

Spelar Tomic att nypa ett set till 1,86 hos Unibet
Spela på Tomic - Ferrer hos Unibet
Spela nu
Poldan - 12 Oktober 2015 - 12:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: