Speltips

Speltips Steelers vs Chargers

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-10-13 02:30 Spela här

Speltips Steelers vs Chargers
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Chargers -3,5
2015-10-13 02:30 Steelers vs Chargers Chargers -3,5 1,90 RoloMartins

Monday Night Football i San Diego är en öppen historia. OM Steelers QB Ben Roethlisberger spelat hade jag "lätt" gått på Steelers som vinnare i denna batalj, MEN "Big Ben" är skadad. Istället skall back-up QB Michael Vick axla den manteln och hittills har han gjort det knappt OK. Vick har varit med i NFL-toppen i många år bl a som QB i Atlanta och Philadelphia.

Steelers hade i mitt tycke, före "Big Ben" blev skadad ett av NFL 2015-års mest spännande lag med riktiga lirare på nyckelpositioner. QB har vi redan pratat om. Deras running back Le'Veon Bell ÄR magisk och deras WR1 Antonio Brown kan vara en av NFL's främsta mottagare. Lägg därtill en bra defensiv lina dock med kanske en av ligans sämre secondary OCH det kan bli extra kännbart i afton, då Steelers möter Chargers QB Philip Rivers som ALDRIG tvekar att kasta lååååååååååånga bollar mot sina WR's. Till denna match får Rivers även tillbaka ett extra "vapen" i form av TE Antonio Gates, vars karriär lär hamna i Hall of Fame vad det lider.

Jag väljer att spela Chargers -3,5 hos bet365 till goda 1,90.

Storylines:

1. Håller Michael Vick ihop sitt spel i en hel match? Även om det blir fokus på running game kommer Vick att testas och jag tror inte han håller ihop sitt spel över fyra quarters.

2. Passing game kommer bli avgörande och jag VET att Rivers har en klar "upper hand" här. Rivers tillhör och har tillhört ligans kvalitets-QB under många, många år nu. He got game!

3. Chargers snittar 411 yards per match och 327 av dessa kommer från Rivers passningsspel.

4. Antonio Gates kommer tillbaka i just denna fajt. Ett superplus! Gates har 788 mottagningar och 99 touchdowns på sin resumé. Den talar för sig själv.

5. Keenan Allen är Chargers WR1 och han har skött sig riktigt bra hittills i år och han kommer vara det stora hotet för Steelers på Rivers långbollar.

Chargers kommer vinna denna batalj och -3,5 till goda 1,90 är taget!

/RoloMartins

RoloMartins - 12 Oktober, 2015, 17:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!