Kortfattad och aningen hastigt men förhoppningsvis mindre lustigt delger jag er mina tankar om en kvalmatch ikväll.

Holland är piskat att vinna och förmodligen kommer inte ens tre poäng vara tillräckligt för att rädda ur oranjeboom ur den knipa de själva satt sig i. Turkiet möter Island och om laget lyckas ta poäng mot redan klara Island så är saken biff och Holland misslyckas med att ta sig till EM. Så jävligt kan det vara.

Tjeckien är även de redan klara för Frankrike nästa sommar så vad man kan förvänta sig av det Tjeckien som ställer upp i Holland idag är två saker: avslappnade och självförtroendestinna spelare som går ut och trivs ganska bra med uppgiften att försöka sätta käppar i hjulet på Holland.

Vad gäller Holland så finns det givetvis bara ett läge ikväll: oavsett vad som händer med Lars Lagerbäck och co så måste de se till att vinna mot Tjeckien och de ska helst se till att sätta sig i förarsätet så tidigt som möjligt så att det blir nerv hos turkarna.

Holland går på knock alltså samtidigt som Tjeckien är avslappnat och kan spela ut utan att behöva tänka på poängen?

Vad landar jag i då? Jo, jag landar i samma slutsats som jag landar i om jag helt struntat i förutsättningar och bara förhållit mig till tendenser i de båda lagens resultat på sistone: nämligen att det blir målrikt.

Sex av åtta senaste bortamatcherna för Tjeckien har slutat med båda lagen gör mål och över 2.5 mål. Sju av Hollands tio senaste har klättrar över 2.5-linan.

Över 2.5 ger för mycket valuta tillbaka för att jag ska sitta tillbaka utan att röra det.

1.90 ges för över 2.5 hos Betsson och en rad andra bolag.
Även BLGM är mycket intressant till 2.00.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

This is the stats tab
This is the post tip