Speltips

Speltips Isner - Goffin

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-14 08:00 Spela här

Speltips Isner - Goffin
Land: Kina Liga: Shanghai Masters
Odds: 1,66 Speltips: Isner
2015-10-14 08:00 Isner - Goffin Isner 1,66 Tennistipset

Ett tidigt tungviktsmöte väntar. Redan i den andra omgången, ställs två stycken top tjugo spelare mot varandra. Belgaren, David Goffin, tar sig an John Isner.

Finns massvis med faktorer som pekar på en komfortabel vinst för Isner i detta mötet. Isner har 25 vinster samt 9 förluster på hardcourt under 2015. Underlaget i Shanghai, som jag har varit inne på, är extremt snabbt. Det är en stor fördel till storservarna samt de som spelar aggressivt. I returspelet, kommer detta vara en enorm fördel till Isner, som gillar att gå på knock med sin forehand. Isner bröt Mannarinos serve vid tre tillfällen i första omgången & vann 83 % av sina första servar samt 75 % av sina andra servar. Goffin gillar att stå & nöta grundlag från baslinjen, men kommer garanterat stöta på en del problem då bollduellerna kommer vara korta vilket kommer störa hans rytmkänsla.

Goffins prestationer under 2015 har varit extremt stabila. Jämförelsevis med Isner, så har Goffin 13 vinster samt 9 förluster på hardcourt under året. Goffin kommer vinna majoriteten utav baslinjeduellerna, men frågan jag ställer mig är, hur många baslinjedueller det faktiskt kommer att bli. Ska jag utgå från Isners match mot Mannarino (som också är en utpräglad baslinjespecialist), så gick Isner för kung & fosterland på sina returer samtidigt som han höll väldigt enkelt.

Det finns inte mycket som pekar på att det kommer bli några längre bolldueller. Detta gynnar Isner. Kan inte låta bli att spela Isner till fina 1,66 på bet365 .

Hur spelar ni?

Tennistipset - 13 Oktober, 2015, 17:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!