Speltips

Speltips NY Rangers - Winnipeg Jets

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-10-14 01:00 Spela här

Speltips NY Rangers - Winnipeg Jets
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.751 Speltips: Jets U2.5 mål
2015-10-14 01:00 NY Rangers - Winnipeg Jets Jets U2.5 mål 1.751 hockeystick

Säsongen har inte börjat spikrakt om man säger så det har varit lite lurigt att hitta rätt i spelen. Men säsongen är lång och det gäller att försöka hålla huvudet upp och kriga sig igenom den!

NY Rangers - Winnipeg Jets

Goalies: Lundqvist (confirmed) vs Hutchinson (probable)

NY Rangers har inlett säsongen med 3 raka vinster och man har sett oerhört bra ut spelmässigt. Inte minst så är Henrik Lundqvist mannen i huvudrollen och han ser riktigt taggad ut redan nu vilket han inte har gjort tidigare säsongen då han inlett svag men jobbat sig in.

Rangers inledde säsongen med att slå SC-mästarna Chicago Blackhawks inne i United Center med 3-2 och följde sedan upp den vinsten med att slå svårspelade Jackets i B2B möten. Lundqvist är mannen i huvudrollen i dessa matcher och han har endast släppt in 5 mål på dessa 3 matcher.

I natt möter man B2B Winnipeg Jets som spelade mot NY Islanders igår inne i nybyggda Barcleys Center. En match där man var fullständigt överkörda och man fick tacka Ondrej Pavelec att siffrorna inte skrevs till mer än 4-2. Jets bör vara lite tröttare i benen i natt och Rangers bör komma undan då man är ett skridskostarkt lag som göra att Jets inte hinner med i natt. I mina ögon kommer Rangers äga störra delen av pucken i natt och en Henrik Lundqvist som verkar stekhet känns det som Jets kommer få svårt att hitta nät. Annars har Jets hunnit med att slå svaga Bruins med klara 6-2 och NJ Devils i en jämn match som slutade 3-1. I natt blir andra tuffa matchen på kort tid vilket gör att jag har svårt att se Jets gå segrande ur striden.

Jag kommer därför spela

Winnipeg Jets U2.5 mål @ 1.751 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 13 Oktober, 2015, 18:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!