Speltips NY Rangers - Winnipeg Jets

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-10-14 01:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.751
Speltips: Jets U2.5 mål
Spela på Speltips NY Rangers - Winnipeg Jets
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Jets U2.5 mål
Säsongen har inte börjat spikrakt om man säger så det har varit lite lurigt att hitta rätt i spelen. Men säsongen är lång och det gäller att försöka hålla huvudet upp och kriga sig igenom den!

NY Rangers - Winnipeg Jets

Goalies: Lundqvist (confirmed) vs Hutchinson (probable)

NY Rangers har inlett säsongen med 3 raka vinster och man har sett oerhört bra ut spelmässigt. Inte minst så är Henrik Lundqvist mannen i huvudrollen och han ser riktigt taggad ut redan nu vilket han inte har gjort tidigare säsongen då han inlett svag men jobbat sig in.

Rangers inledde säsongen med att slå SC-mästarna Chicago Blackhawks inne i United Center med 3-2 och följde sedan upp den vinsten med att slå svårspelade Jackets i B2B möten. Lundqvist är mannen i huvudrollen i dessa matcher och han har endast släppt in 5 mål på dessa 3 matcher.

I natt möter man B2B Winnipeg Jets som spelade mot NY Islanders igår inne i nybyggda Barcleys Center. En match där man var fullständigt överkörda och man fick tacka Ondrej Pavelec att siffrorna inte skrevs till mer än 4-2. Jets bör vara lite tröttare i benen i natt och Rangers bör komma undan då man är ett skridskostarkt lag som göra att Jets inte hinner med i natt. I mina ögon kommer Rangers äga störra delen av pucken i natt och en Henrik Lundqvist som verkar stekhet känns det som Jets kommer få svårt att hitta nät. Annars har Jets hunnit med att slå svaga Bruins med klara 6-2 och NJ Devils i en jämn match som slutade 3-1. I natt blir andra tuffa matchen på kort tid vilket gör att jag har svårt att se Jets gå segrande ur striden.

Jag kommer därför spela

Winnipeg Jets U2.5 mål @ 1.751 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
Spela på NY Rangers - Winnipeg Jets hos Betsson
hockeystick - 13 Oktober 2015 - 18:55
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: