Speltips Florida Panthers @ Carolina Hurricanes

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-10-14 01:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 2.06
Tips: U 5.0
Det här är väl inte direkt något spel man vill lägga om man planerar att kolla på matchen. Men ärligt talat, vem vill se denna match? Det enda roliga med denna match är att vi får se ligans största Bromance á la Luongo 3 Läck. Och så Jaromir Jagr såklart. Luongo lär dock få spana in sin soulmate Eddie Läck (bekräftad starter) ifrån båset ikväll då den fullt kapable backupen Montoya väntas vakta kassen i den andra matchen av en back-to-back.

Det här är två lag som har harvat i botten av ligan de senaste säsongerna. Florida lyckades senast ta sig till slutspel för fyra år sen och Carolina har bara nått slutspel en gång (08/09) sen man vann Stanley Cup 2006. Helt ärligt talat känns det inte som att något av lagen kommer fightas om SC än på några år. Florida känns som att de är i en ständig rebuild.

Lagen har börjat sina respektive säsonger aningen uppochner.

CAROLINA (0-2-0): Canes förlorade premiären borta mot ett starkt Preds, för att sedan komma hem och fullkomligt spela ut Detroit utan att få utdelning, Detroit vann till slut matchen med 4-3. Det är där skon klämmer lite hos Canes, man är extremt ineffektiva även om man kan spela okej hockey ibland.

Starter: Eddie Läck (bekräftad)

Skador: Ingen

FLORIDA (1-1-0): Panthers startade säsongen på bästa vis med en målkavalkad hemma mot ett schizofrent Flyers, 7-1 skrevs slutsiffrorna till. När det var dags att åka på besök till Philly blev det inte helt oväntat målsnålt och Neuvirth vann målvaktsduellen mot Luongo i en 1-0 seger för Flyers.

Starter: Al Montoya (Bekräftad)

Skador. Wishniewski, Nash

Här har vi botten av målsnittstabellen för förra säsongen:

Lag - Mål/match

30. Sabres / 1.87
29. Yotes / 2.01
28. Devils / 2.15
27. HURRICANES / 2.23
26. Oilers / 2.35
25. PANTHERS / 2.41

Båda lagen tillhör alltså bottenskiktet av ligan när det gäller målgörande. Vad gäller insläppta mål per match huserar båda lagen i mitten av tabellen.

Lagen möttes 3 gånger förra säsongen:

Canes @ Panthers 0-1
Panthers @ Canes 2-0
Canes @ Panthers 1-6

Det här är en match man spelar underspel på, struntar i att titta på, sätter på notiser på mobilen på, och hoppas på att notiserna uteblir.
Under 5.0 mål finns till finfina 2.06, med void ifall matchen slutar med 5 mål. Jag spelar 6/10 units, spelet finns på Betsafe.

Följ mig på twitter för fler spel, @NHLPleppan.

Lycka till!


Spela på Florida Panthers @ Carolina Hurricanes hos Betsafe
Spela nu
nhlpleppan - 13 Oktober 2015 - 19:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: