Speltips

Speltips Östesunds DFF - Umeå IK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-14 19:00 Spela här

Speltips Östesunds DFF - Umeå IK
Land: Sverige Liga: Svenska Cupen damer
Odds: 2,62 Speltips: 1X
2015-10-14 19:00 Östesunds DFF - Umeå IK 1X 2,62 LelleSandahl

Skralt, mycket skralt utbud på denna onsdag så jag kommer gå för en liten rövare. Östersunds damer (motsvarande Superettan) möter ett väldigt skadedrabbat Umeå IK hemma på Jämtkraft Arena. Skrällchans finns!

Elitettan
8. Östersunds DFF 25 7 7 11 40 51 -11 28

Formen
F, F, O, F, O

Senaste match
Östersund - Djurgården 1-3

Damallsvenskan
9. Umeå 21 6 5 10 26 32 -6 23

Formen
F, F, V, F, O

Senaste match
Vittsjö - Umeå IK 3-0

"Ett rejält skade- och sjukdomsdrabbat UIK kunde inte rubba Vittsjö GIK på bortaplan.
Hemmalaget kunde ganska enkelt vinna med 3-0 (1-0) och därmed uteblev revanschen för förlusten i våras då skånskorna vann i Umeå med 2-0. Med sextetten Jasmin Nejati, Amanda Kröger, Johanna Nyman, Hanna Glas, Hanna Sandström och Lina Hurtig på ”långtidsskadebänken”, Emma Åberg Zingmark sjuk och dessutom även Tuija Hyyrynen och Amanda Berglund skadade, så blev det förstås ingen enkel historia på Vittsjö IP:s naturgräs", skriver Umeå IK på sin hemsida efter matchen i söndags.

Nu är det så att Umeå IK har ännu en allsvensk match i helgen och frågan är hur man prioriterar här med halvskadade spelare. Inte så att Östersunds DFF är ett magiskt lag, men man kommer hålla sig kvar i Elitettan och har ett par importer som är duktiga. Caroline Miller, Laylla Da Cruz, Melinda Ingalls, Samantha Monahan och Brigit Reder. Östersund kommer med fullt lag och ska vara tokladdade till matchen. Visst skiljer det mycket mellan divisionerna, men för Umeå IK:s del får man formera om ordentligt i laget och möter ett taggat Östersund - som dessutom slapp resa i helgen medan Umeå var och lirade mot Vittsjö. Den här matchen är överlag mer inspirerande för hemmalaget Östersund också.

SPELTIPS
Tycker det finns förutsättningar för en skräll här och spelar Östersund 1X till 2,62 hos bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 14 Oktober, 2015, 14:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!