Här ser jag ett enormt värde på Ball och Brown och anser att oddset är alldeles för högt på dessa.

Zemlja/Kavcic vann dubbeln ihop förra veckan i Sacramento. De besegrade Brown och Brands i finalen och det är stor anledning till varför oddset är fördelat som det är i denna match. Den titeln var Zemljas första dubbeltitel sedan 2011 och Kavcic första sedan 2012. Dessa herrar spelar sällan dubbel dessa dagar och när de väl gör det åker de ut tidigt. Kavcic är idag rankad 428 i dubbel och Zemlja 550. Det säger rätt mycket om hur mycket dubbel dessa herrar faktiskt spelar...

Som nämnt förlorade Brown och Brands finalen emot dessa herrar förra veckan. Dock spelar Brown med Ball nu och han är betydligt bättre än Brands. Både framme på nät, returer och dessutom är han vänsterhänt vilket kombinerar Brown väldigt bra då han är högerhänt. Ball har gjort det bra på challenger/future touren detta år och har 2 challengertitlar och 3 futuretitlar.
Även Brown har gjort det relativt bra och har detta år två challengertitlar.
I dagsläget är ball rankad 181 i dubbel (kommer vara innanför 100 nästa år) och Brown 87. Det är klasskillnad mellan dessa par trots att Kavcic/Zemlja på något vis lyckades vinna titeln förra veckan.


Med det sagt tror jag starkt på Ball/Brown. Att vi dessutom får 1.83 av bet365 är det bara tacka och ta emot.

This is the stats tab
This is the post tip