Finner ett gigantiskt spelvärde på Uchiyama, i mötet mot Myneni. Uchiyama, har till skillnad från sin motståndare, gjort ett stort avtryck under 2015.

2015 har artat sig på följande vis för Myneni: Han har 21 vinster samt 21 förluster. På underlaget hardcourt, har han 15 vinster samt 16 förluster. Att Myneni har potential att spela bättre är det ingen snack om, men den potentialen har han inte använt på tennisbanan under 2015.

Uchiyama har haft ett enastående år på touren. 44 vinster samt 17 förluster säger det mesta om hans kontinuitet. Uchiyama vilar bakom en enorm första serve där han får en mängd "gratis" poäng. Utöver det, har han ett tungt baslinjespel & oftast mixar han upp det med ett skickligt nätspel. För många, är detta en okänd spelare, men har genom åren bevisat att han är att räkna med inför kommande säsonger.

Enligt statistiken skall Uchiyama vara en klar favorit. Myneni lever mycket på sitt namn, vilket är missvisande i dagens drabbning. Synar Uchiyama som matchvinnare @1,66 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip