Speltips

Speltips Arizona Coyotes @ Anaheim Ducks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-10-15 04:30 Spela här

Speltips Arizona Coyotes @ Anaheim Ducks
Land: Nordamerika Liga: NHL
Odds: 1.71 Speltips: U 5.5
2015-10-15 04:30 Arizona Coyotes @ Anaheim Ducks U 5.5 1.71 nhlpleppan

Gårdagens underspel såg riktigt bra ut inför tredje perioden. Men Florida fick för sig att göra två snabba mål med nio minuter kvar, för att man sen hopplöst fick se på när Canes alldeles för optimistiskt plockar keepern med tre minuter kvar. Hursomhelst, vi fick void och pengarna tillbaka. Ny dag, nya tag.

Ikväll har jag ännu ett underspel. Ja jag vet, jag är världens tråkigaste människa. Segstartat Ducks tar emot bottentippade Coyotes.

COYOTES (2-0-0): Ingen var det väl som trodde att Coyotes skulle starta säsongen med två segrar mot på förhand mycket bättre motstånd. Yotes backsida ser mycket bättre ut än förra säsongen, framförallt tillskottet av svenske veteranen Nicklas Grossman som tillför extremt mycket rutin och fysik i ett annars ganska oerfaret försvar.
Jag har lyckats se båda Yotes matcher och kan man verkar verkligen veta sina brister och spelar enkelt och satsar på kontringar. I premiären mot Kings var man helt utspelade i första perioden men lyckades ändå leda med 2-0. I den andra matchen mot Pens spelade man bra i första halvan och försvarade sig bra med en glödhet Smith i kassen i andra halvan. Den kanske största anledningen till Arizonas fina start är den pånyttfödde målvakten Mike Smith, Smith hade en riktig skitsäsong förra säsongen men i år har han tillsammans med Sharks Martin Jones startat bäst.

Bekräftad starter: Mike Smith, 2-0-0 / 97.1 % / 1.00 GAA

DUCKS (0-1-1): Anaheim, som många tippat som segrare i år, har väl inte direkt fått den start man tänkt sig. Efter att ha blivit nollade borta mot San Jose lyckades man bara få in en puck i hemmapremiären i en strafftorsk mot Vancouver.
Duck har en av ligans absolut bästa forwardsuppsättningar med ständige MVP-kandidaten Getzlaf och "Scorey" Perry i spetsen. Men det har inte riktigt klickat offensivt för Ducks i inledningen av säsongen. Försvaret har sett helt okej ut och danske bjässen Frederik Andersen i målet har varit en av de få ljusglimtarna.

Förmodad starter: Frederik Andersen, 0-1-1 / 95.7 % / 1.45 GAA

Lagen möttes 5 gånger förra säsongen, där Ducks vann tre i fulltid och Yotes två på straffar. Gemensamt för alla möten var att det aldrig gjordes 6 mål. Lagen har även U 5.5 mål i båda sina respektive matcher som startat säsongen. Jag tror inte det blir något målkalas ikväll heller.

Ett underpresterande Ducks har verkligen pressen på sig att vinna hemma mot det på papperet mycket sämre Arizona, och helst ska det vara enkelt. Visst, jag tror Ducks vinner ikväll, men enkelt är jag rätt säker på att det inte blir. Jag spelar U 5.5 mål @1.71, spelet finns på bet365 . 6/10 units.


Följ mig på twitter för fler spel, @NHLPleppan.

Lycka till!


nhlpleppan - 14 Oktober, 2015, 18:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!