Nära skjuter ingen hare. Östersunds damer hade växt in i matchen och det stod fortfarande 1-1 efter en timme mot allsvenska Umeå. Då fick hemmakeepern för sig att ta bollen med händerna utanför straffområdet. Torsk 1-2. Synd på ett bra odds (2,60) på 1X. Nåja. Fortsatt svag marknad mellan landslags- och klubblagsmatcher. Men har ett skönt spel hittat i Serie D (!) där klassiska Parma ser ut att jogga hem avancemang.

SERIE D
1. Parma 7 6 1 0 18 2 +16 19
12. Ribelle 7 3 1 3 10 16 -6 10

Parma har vunnit sex av sju matcher. Gjort 18 mål framåt och bara släppt in två mål bakåt. Både dessa var på straff...
Ja, vi har att göra med ett överlägset Parma den här säsongen och det ska mycket till om inte fansen får fira igen när vi summerar årets Serie D-säsong. Möter i eftermiddag Ribelle som saknar en del gubbar och som inte vunnit på tre matcher. Torsk med 2-0 borta mot 7:an Union, 1-6 (!) hemma mot tvåan Alto Vicentino och senast 1-1 borta mot 14:e placerade Mezzolara. Parma kommer från två storsegrar mot lag i botten. 5-1 hemma mot Correggese och 3-0 borta mot jumbon Clodiense.

Lagen förväntas ställa upp med följande lag (Parmalive.com)

Ribelle (4-3-3) - Calderoni; Fabbri, Liberti, Zanzani, Bajrami; Poletti, Lari, Mariano; Graziani, Bernacci, Ruffini.

Saknar: Rodriguez, Forti, Ruggiero

Parma (4-2-3-1) - Zommers; Messina, Lucarelli, Cacioli, Ricci; Miglietta, Giorgino; Melandri, Baraye, Sereni; Guazzo.

Saknar: Sowe Mousa Balla och Benassi

Lagen har faktiskt möts en gång tidigare redan den här säsongen. I cupen där Parma vann med 3-2, men då ska man ha roterat kraftigt. Parmas storstjärna Yves Baraye har öst in baljor och är ett stort hot för alla motståndarlag på den här nivån. Vinner Parma i dag så drar man ifrån tvåan Alto Vicentino på samma poäng men med en match mer spelad. Den chansen vill nog inte coach Apolloni slarva bort.

SPELTIPS
Även om Parma roterar på någon position så har man ett överlägset gäng på den här nivån och bör springa sönder Ribelle - som dras med tre sura avbräck. Tror Parma vinner komfortabelt och spelar -1,5 till 1,85 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip