Förlåt, men jag är tvungen att för tredje dagen i rad reka ett underspel, hoppas ni har förståelse. För att sammanfatta gårdagens vinstrek i fyra ord, Mike Smith är gud. Nu går vi för fjärde raka med ett original 6-möte.

Montreal tar emot Rangers i ett rivalmöte som på senare år har utvecklats till en kamp mellan världens kanske två bästa målvakter.

Montreal har börjat säsongen perfekt med 4-0-0 på sin roadtrip, nu är det dags för home opener (Habs har världens längsta intro vid home openers, matchen kommer börja typ 01.50). Målvakten och lagets stora stjärna, Carey Price, har börjat säsongen där han slutade förra och är 3-0-0 med ett GAA på 1.67 och 94.5 %.

Carey Price är bekräftad starter.

Rangers har börjat säsongen 3-1-0, vilket inte är illa pinkat det heller. Rangers är ligans bästa bortalag sett över de två senaste säsongerna. Man brukar vara extremt tighta på bortaplan. Här har vi också en helt okej målvakt, Henrik Lundqvist. Henke har även han startat säsongen riktigt bra, något som inte hör till vanligheterna. Han har startat samtliga matcher och har ett GAA på 2.26 och 93.3 %.

Henrik Lundqvist är bekräftad starter.

Det här är två lag som verkligen byggt bakifrån, med en fantastisk målvakt och ett bra försvar. Jag kan inte tänka mig att det blir något målkalas ikväll, och de tidigare mötena lagen emellan motsäger inte min känsla.

De två senaste säsongerna har lagen mötts 6 gånger:
Habs @ Rangers 1-0
Habs @ Rangers 0-5 (Dustin Tokarski i mål för Habs)
Rangers @ Habs 1-3
Rangers @ Habs 0-1 OT
Rangers @ Habs 1-0
Habs @ Rangers 2-0

5/6 möten har alltså slutat med under 5 mål, och ett möte med prick 5 mål. 5/6 möten har det ena laget dessutom blivit nollat.

Att vi får U 5.0 mål @2.00 är jätteschysst, verkligen. Tack Betsafe , ni är jättesnälla! Jag spelar 6/10 units.

Följ mig på twitter för fler spel, @ NHLPleppan.

Lycka till!



This is the stats tab
This is the post tip